Οι προβλεπόμενες ποινές για την ΑΕΚ

Από τη στιγμή που ο αγώνας με τον Πανθρακικό διακόπηκε εις βάρος της ΑΕΚ, η αφαίρεση βαθμών και κατ' επέκταση ο υποβιβασμός στη Football League δεν είναι δυνατόν ν' αποφευχθεί.

Οι προβλεπόμενες ποινές για την ΑΕΚ

Όπως ορίζεται από το άρθρο 21 παράγραφος 3β του ΚΑΠ " αγώνας που δεν τελέστηκε ή που δεν έληξε με υπαιτιότητα της μιας ή και των δύο ομάδων τιμωρείται με αφαίρεση τριών (3) βαθμών, καθώς επίσης και την αφαίρεση δύο (2) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα, αν ο αγώνας διακοπεί πριν από την κανονική λήξη".

Επίσης κατά το άρθρο 15 4β του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ προβλέπεται ότι " εάν η είσοδος οπαδών συνδέεται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ιδιοκτησίας χρηματική ποινή σαράντα χιλιάδων ευρώ (40.000) έως διακοσίων σαράντα χιλιάδων ευρώ (240.000) και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές (2) έως τέσσερις (4) αγωνιστικές και επιπρόσθετα ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών".

Τέλος στο ίδιο άρθρο (15) στην παράγραφο 6δ προβλέπεται για εκτεταμένα επεισόδια " χρηματική ποινή εβδομήντα χιλιάδων ευρώ (70.000) έως διακοσίων χιλιάδων ευρώ (200.000) και ποινή διεξαγωγής δύο (2) έως τρεις (3) αγώνες χωρίς θεατές και αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα, εάν τα επεισόδια έγιναν μέσα στον αγωνιστικό χώρο".

Η αποχώρηση Τριτσώνη:

Δείτε τη εκπομπή SUPER BALL, με το ρεπορτάζ και τις συγκλονιστικές μαρτυρίες από τους δημοσιογράφους της εκπομπής που κάλυπταν τα γεγονότα στο ΟΑΚΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK