Όλο και πιο κοντά ο Χαβέζ

Όλο και πιο κοντά φαίνεται πως είναι ο Χαβέζ, ενώ πάντα ζεστό είναι το ενδιαφέρον για τον Βίλα.

Όλο και πιο κοντά ο Χαβέζ

Γράφαμε την Πέμπτη ότι στις τάξεις των "κιτρινόμαυρων" υπάρχει αισιοδοξία ότι οι πιθανότητες να αποκτηθεί ο Καρίμ Χαβέζ δεν είναι λίγες και αυτό είναι κάτι που θα ξεκινήσει να φαίνεται μετά την επαφή της πλευράς της ΑΕΚ με την Wadi Degla.

Πλέον, όλα δείχνουν ότι ο Αιγύπτιος διεθνής αμυντικός είναι πολύ κοντά στην ΑΕΚ. Μάλιστα, οι Βέλγοι γράφουν ότι για τον 19χρονο αριστερό μπακ υπήρξε συνάντηση των εκπροσώπων της Wadi Degla στην Αθήνα με την ΑΕΚ και παρά το γεγονός πως υπάρχει ενδιαφέρον από τη Λιλ για τον παίκτη, η Ενωση είναι πιο κοντά στη συμφωνία.

Πάντως, η ΑΕΚ συνεχίζει να ενδιαφέρον και για τον Ντιντάκ Βίλα και δεν αποκλείεται να προχωρήσει στην απόκτηση δύο αριστερών μπακ.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ