Ολοκληρώθηκε και του Κονέ στην ΑΕΚ

Έπειτα από εννέα χρόνια ο Παναγιώτης Κονέ επιστρέφει στην ΑΕΚ, δανεικός από την Ουντινέζε για τον επόμενο έναν χρόνο. Το deal με τον Έλληνα μέσο είχε "κλειδώσει" το απόγευμα της Τετάρτης (30/8) και σήμερα Πέμπτη (31/8) βρέθηκε η "χρυσή τομή" με την ιταλική ομάδα και προέκυψε οριστική συμφωνία.

Ολοκληρώθηκε και του Κονέ στην ΑΕΚ

Ο Παναγιώτης Κονέ είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Ένωσης. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Ουντινέζε, καθόσον από την Τετάρτη (30/8) είχε επέλθει το deal με τον ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπό του.

Τη σεζόν 2017 - 2018 ο Κονέ θα παίξει στην ΑΕΚ δανεικός από την ιταλική ομάδα, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει αν έχει μπει οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στην Ένωση, δεν αποκλείουν το γεγονός ο Παναγιώτης Κονέ το καλοκαίρι του 2018 να μείνει ελεύθερος από την Ουντινέζε, έναν χρόνο νωρίτερα από τη συμφωνία του με τους "Φριουλάνι" που είναι μέχρι το 2019.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κονέ θα παρουσιαστεί επίσημα από την ΑΕΚ την Παρασκευή (1/9) το μεσημέρι...

Ο Παναγιώτης Κονέ, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα είναι η τελευταία μεταγραφή της Ένωσης, χωρίς να αποκλείεται το γεγονός να έρθει στόπερ από την ελεύθερη αγορά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK