Ομιλία του Πογέτ στους παίκτες με αιχμές για τη διοίκηση

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Γκουστάβο Πογέτ μίλησε στους ποδοσφαιριστές του κι άφησε εκ νέου αιχμές για τον τρόπο που χειρίστηκε η διοίκηση το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, ύστερα από τη συνάντηση της Δευτέρας (18/04).

Ομιλία του Πογέτ στους παίκτες με αιχμές για τη διοίκηση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γκουστάβο Πογέτ, με επίσημη δήλωση, γνωστοποίησε πως το προσεχές καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ, αφήνοντας αιχμές για τον χειρισμό της διοίκησης στην υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός, πέρα από τη δήλωση, μίλησε και με τους ποδοσφαιριστές του, στους οποίους κι επιβεβαίωσε πως η απόφασή του είναι οριστική, ενώ αποκάλυψε γιατί επέλεξε τον συγκεκριμένο τρόπο για να ανακοινώσει την αποχώρησή του.

"Κανονικά ενημερώνω πρώτα τους παίκτες για τις αποφάσεις μου, γιατί είναι οι άνθρωποι που συνεργάζομαι και θέλω να το ξέρουν πρώτοι. Όμως, αυτή τη ήθελα να το κάνω με επίσημο τρόπο, γιατί τα όσα συζητήσαμε χθες με τη διοίκηση διαστρεβλώθηκαν. Είναι οριστικό ότι δεν θα είμαστε μαζί τη νέα σεζόν, αλλά στο διάστημα που απομένει οφείλουμε να είμαστε 100% επαγγελματίες και να πετύχουμε τους στόχους μας".

Ο μέλλον του Πογέτ στον πάγκο της ΑΕΚ -ακόμη και μέχρι το καλοκαίρι- θεωρείται αβέβαιο, αφού οι διοικούντες την "Ένωση" είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι από τη συμπεριφορά του. Το πιθανότερο είναι πως ο Ουρουγουανός τεχνικός θα αποχωρήσει μετά το τέλος του αυριανού (20/04) αγώνα με τον Ατρόμητο, ενώ υπάρχει κι ένα ακραίο σενάριο που τον θέλει να αποτελεί παρελθόν πριν την αναμέτρηση!

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της ΑΕΚ βρίσκεται κι ο Εκτελεστικός Διευθυντής του συλλόγου, Ντούσαν Μπάγεβιτς, με τον οποίο ο Πογέτ είχε μία σύντομη συνομιλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Φεύγει από την ΑΕΚ ο Πογέτ
ΠΑΕ ΑΕΚ για Πογέτ: "Τα υπόλοιπα μετά τον Ατρόμητο"
Έξαλλος ο Μελισσανίδης, τον τελειώνει άμεσα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK