Όταν η ΑΕΚ έβαλε γκολ αλά ... Γιαννακόπουλου στον Ολυμπιακό του Σαργκάνη

Οι παλιοί της "κιτρινόμαυρης" κερκίδας δεν εξεπλάγησαν όταν είδαν τον τερματοφύλακα της Κέρκυρας Νίκο Γιαννακόπουλο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Ένα παρόμοιο γκολ είχε σκοράρει η ΑΕΚ ή μάλλον ο... Σαργκάνης το μακρινό 1982-1983. (VIDEO)

Όταν η ΑΕΚ έβαλε γκολ αλά ... Γιαννακόπουλου στον Ολυμπιακό του Σαργκάνη

Η ΑΕΚ επικράτησε της Κέρκυρας με 3-1 και αν ο Παναγιώτης Κονέ δεν σκόραρε με τη... φωτοβολίδα στο 38', το highlight της αναμέτρησης αναμφισβήτητα θα ήταν το "τελείωμα" του γκολκίπερ, Νίκου Γιαννακόπουλου στην εστία του.

Ο άτυχος τερματοφύλακας των Φαιάκων απέκρουσε την κεφαλιά του Λάζαρου στο 13' (τελικά αυτός ο αριθμός φέρνει γρουσουζιά), αλλά στη συνέχεια η μπάλα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι αφού έκανε δύο-τρεις "βόλτες" ακούμπησε στο... τακουνάκι του και κατέληξε στα δίχτυα! Αυτογκόλ απ' τα λίγα...

Ακόμη και ο ίδιος ο Γιαννακόπουλος δεν μπορούσε παρά να γελάσει με την ατυχία του. Στην ΑΕΚ πάντως, τέτοιο γκολ δεν είδαν και δεν σκόραραν για πρώτη φορά!

Ήταν η 5η αγωνιστική της σεζόν 1982-1983 (7/11/82) με την Ένωση να φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης".

Τελικό σκορ στο φαληρικό γήπεδο 1-1 με την φιλοξενούμενη ΑΕΚ να σκοράρει πρώτη χάρη σ' ένα πανομοιότυπο γκολ μ' αυτό στο Δευτεριάτικο ματς με την Κέρκυρα.

Στο 28' ο Θωμάς Μαύρος έκανε την κούρσα προς την "ερυθρόλευκη" εστία, έπεσε, ο διαιτητής έδειξε "παίζεται" και η μπάλα κατέληξε στον Βλάχο. Ο δεύτερος, τη στιγμή που η κάμερα είχε... κολλήσει στον πεσμένο Μαύρο, σέντραρε και στην αναταραχή πάνω ο Ράντονιτς πήρε το ριμπάουντ με τον Σαργκάνη να την παθαίνει ίδια με τον Γιαννακόπουλο! Αυτά έχει το επάγγελμα του τερματοφύλακα.

Για την ιστορία το πρωτάθλημα της συγκεκριμένης σεζόν είχε κατακτήσει ο Ολυμπιακός με 50 βαθμούς σε 34 αγώνες.

Δείτε το VIDEO από το 2:05:

News 24/7

24MEDIA NETWORK