ΠΑΕ ΑΕΚ για Παντελίδη: "Ήσουν ένας από εμάς"

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας τη θλίψη της για τον άδικο χαμό του Παντελή Παντελίδη. "Καλό σου ταξίδι μέχρι τον Παράδεισο", αναφέρει χαρακτηριστά.

ΠΑΕ ΑΕΚ για Παντελίδη: "Ήσουν ένας από εμάς"

Ο γνωστός τραγουδοποιός, Παντελής Παντελίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 32 ετών, ύστερα από τροχαίο δυστύχημα. Ο Παντελίδης ήταν γνωστός για τα "κιτρινόμαυρα" αισθήματά του. Γι' αυτό το λόγο η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωσε, εκφράζοντας τη θλίψη της για τον άδικο χαμό του.

Η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ ΠΑΕ εκφράζει τη θλίψη της για τον άδικο χαμό του Παντελή Παντελίδη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Υπήρξες φίλος της ομάδας μας, ήσουν μαζί μας στους αγώνες της, πανηγύριζες τις επιτυχίες της, πονούσες στις ήττες της, θα σε θυμόμαστε για πάντα. Καλό σου ταξίδι μέχρι τον Παράδεισο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το tweet του Κατσουράνη για τον Παντελίδη

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα