ΠΑΕ ΑΕΚ: "Το όνειρό μας γίνεται πραγματικότητα"!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση και ευχαρίστησε δημόσια τον Παναγιώτη Σκουρλέτη για την υπογραφή του στη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του γηπέδου, ενώ τόνισε πως πολύ σύντομα θα προχωρήσει και η οικοδομική άδεια για το έργο.

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Το όνειρό μας γίνεται πραγματικότητα"!
INTIME SPORTS

Ο Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης έβαλε την υπογραφή του για την έγκριση της περιβαλλοντικής μελέτης για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Πλέον, απομένει η οικοδομική άδεια για να προχωρήσει το έργο.

Λίγο μετά την επισημοποίηση της... υπογραφής, η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση, ευχαριστώντας τον κ. Σκουρλέτη και τονίζοντας πως "το όνειρό μας γίνεται πραγματικότητα".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, η "Δικέφαλος 1924 Α.Ε." και κυρίως οι φίλαθλοι της ομάδας μας ευχαριστούν δημόσια τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη για την υπογραφή του στη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ελπίζουμε πλέον βάσιμα ότι σε πολύ λίγο θα έχουμε στα χέρια μας και την οικοδομική άδεια για το μεγάλο έργο, που περιμένει με ανείπωτη προσδοκία ο κόσμος της ΑΕΚ. Το όνειρό μας γίνεται πραγματικότητα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK