Πάει για Μάρτιο η έκδοση της άδειας για το γήπεδο της ΑΕΚ

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ και της "Δικέφαλος 1924" Α.Ε. βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και συζήτησαν με πολίτες προκειμένου να ξεκινήσει μια σειρά ενεργειών δραστηριοποίησης της "Ένωσης" στην πόλη. Τι είπαν Στράτος-Ανδριόπουλος, για πότε πάει η άδεια.

Πάει για Μάρτιο η έκδοση της άδειας για το γήπεδο της ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Ο γενικός διευθυντής της "Δικέφαλος 1924" Α.Ε. Νίκος Στράτος άνοιξε τη συζήτηση στη σημερινή ενημέρωση της πλευράς της ΑΕΚ για το θέμα του γηπέδου σε γνωστό στέκι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο επί σειρά ετών παράγοντας της "Ένωσης" κατακεραύνωσε τον Δήμαρχο, Άρη Βασιλόπουλο λέγοντας μεταξύ άλλων ότι… θα πέσει στη λησμονιά.

"Αφήσαμε τον Δήμαρχο να αλωνίζει αλλα έως εδώ Οι μάσκες έπεσαν Απο εδώ και πέρα θα μας βρει απέναντι. Ξεκινάμε από σήμερα. Το γήπεδο αργά η γρήγορα θα γίνει και θα ειναι το κόσμημα Φιλαδελφειας-Χαλκηδονος. Ο Δήμαρχος και η παρέα του θα πέσουν στη λησμονιά.

Αν ήταν άνθρωπος με λογική μετά την απόφαση του ΣτΕ θα έπρεπε να συνεργαστεί με την ΑΕΚ. Να διεκδικήσει να πιάσουν δουλειά άνεργοι από την περιοχή. Δεν ξέρουμε γιατί το κάνει αυτό. Θέλει να κάνει όνομα για να πολιτευτεί; Έχει πρόβλημα γιατί είναι οπαδός άλλης ομάδας; Ζηλεύει τους επιχειρηματικές γιατί δίνουν δουλειά σε συνανθρώπους μας; Κανείς από εμάς δεν τον προκάλεσε (ΑΕΚ, Δικέφαλος, Dimand) ούτε με δηλώσεις ούτε με ενέργειες, αλλά πλέον οι μάσκες έπεσαν και θα μας βρει απέναντι. Σήμερα απλώς είναι το ξεκίνημα".

Ανδριόπουλος: "Κουρελόχαρτο η γνωμάτευση του… επιμελητηρίου"

Στη συγκεκριμένη δράση της πλευράς της ΑΕΚ έδωσε το "παρών" και ο πρότζεκτ μάνατζερ της "Αγιάς Σοφιάς", Δημήτρης Ανδριόπουλος ο οποίος πήρε το λόγο.

Πάει για Μάρτιο η έκδοση της άδειας για το γήπεδο της ΑΕΚ

Για τις τελευταίες επαφές του με την πλευρά του Δήμου πριν την παράταση της διαβούλευσης ο Ανδριόπουλος υποστήριξε πως -ούτε- αυτές δεν στηρίχθηκαν στην… ειλικρίνεια: "Εμένα μου είπαν τηλεφωνικά ότι ζήτησαν δέκα μέρες μόνο παράταση, αλλά αυτό δεν ισχύει γιατί ο νόμος λέει ότι η παράταση μπορεί να είναι 45 ημέρες. Οπότε μας κοροϊδεύουν".

Παράλληλα ο πρότζεκτ μάνατζερ χαρακτήρισε το… "επιμελητηρίου περιβάλλοντος" ως μια παρέα ιδιωτών που βγάζει διαγγέλματα ενώ χαρακτήρισε και την περιβόητη γνωμάτευση κουρελόχαρτο.

"Το Υπουργείο έχει εγκρίνει τη μελέτη και το πιο σημαντικό είναι η θετική εισήγηση της διεύθυνσης δασών, την οποία φοβόμασταν αλλά τελικά είναι και αυτή θετική" τόνισε ο Ανδριόπουλος εξηγώντας ότι το γήπεδο έχει ήδη περάσει αρκετούς σκοπέλους κάποιους εκ των οποίων φοβόντουσαν αρχικά οι άνθρωποι της ΑΕΚ, δίνοντας να καταλάβουν οι παρευρισκόμενοι ότι το γήπεδο είναι πλέον θωρακισμένο ως προς την ουσία.

"Από τον Μάρτιο η άδεια"

Ο Ανδριόπουλος μίλησε και για το χρονοδιάγραμμα του γηπέδου λέγοντας ότι η νέα εκτιμώμενη ημερομηνία που θα γίνει εφικτό να εκδοθεί η άδεια και συνεπώς να ξεκινήσουν τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετατίθεται για τον Μάρτιο.

"Στις 22 Νοεμβρίου τελειώνει η διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης με την παράταση που εξασφάλισε ο Δήμος. Από εκεί και πέρα θα θέλουμε άλλες 20 μέρες για προσαρμογή, άρα πάμε στις 17 Δεκεμβρίου. Επειδή στην Ελλάδα δε λειτουργεί τίποτα στις γιορτές, πάμε μέχρι 10 Γενάρη για υπογραφή της μελέτης. Και από εκεί και πέρα, τον Μάρτη, αν πάλι δε μείνει σε κανένα γραφείο, θα εκδοθεί η οικοδομική άδεια".

"Αυτά τα έργα στην Ελλάδα θέλουν γαϊδουρινή υπομονή"

"Η πίστη μου είναι ότι το γήπεδο θα γίνει, αλλιώς δεν θα ερχόμουν εδώ σαββατιάτικα. Αυτά τα έργα στην Ελλάδα όμως θέλουν γαϊδουρινή υπομονή" είπε ο Ανδριόπουλος φεύγοντας με αντικείμενο τα όσα έχει τραβήξει η ΑΕΚ όλο αυτό το διάστημα λόγω της αντίδρασης μιας μειοψηφίας της Νέας Φιλαδέλφειας εναντίον του γηπέδου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK