Παναγιωτάρας: "Θέλαμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά"

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της ΑΕΚ, Νίκος Παναγιωτάρας συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια, τόνισε πως κόντρα στον Πανιώνιο ήθελε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά, ενώ ευχαρίστησε τη διοίκηση και τον Στέλιο Μανωλά για την ευκαιρία να καθίσει στον πάγκο της "Ένωσης".

Παναγιωτάρας: "Θέλαμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ, με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της, γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Παρ' όλα αυτά, ο υπηρεσιακός τεχνικός του "Δικεφάλου", Νίκος Παναγιωτάρας δεν θέλησε να σταθεί στο αποτέλεσμα. Αντίθετα, συνεχάρη τους παίκτες για την προσπάθεια, ενώ ευχαρίστησε τη διοίκηση και τον Στέλιο Μανωλά για την ευκαιρία να καθίσει στον πάγκο της "Ένωσης".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Σήμερα θέλαμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν είχαν αγωνιστεί πολύ, αλλά και σε παιδιά της Κ20. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Κανένας όμως δεν μπορεί να παραγνωρίσει την προσπάθειά μας. Η ομάδα κατέκτησε έναν τίτλο.

Από τη μεριά μου, θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση. Ήταν τεράστια τιμή και ευθύνη αυτή που είχα αναλάβει. Θέλω να ευχαριστήσω ξανά τον Στέλιο Μανωλά, γιατί αν δεν ήταν αυτός δεν θα ήμουν εγώ εδώ. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας και φυσικά τους παίκτες, γιατί μαζί τα καταφέραμε φέτος.

Συγχαρητήρια και στους παίκτες του Πανιωνίου για όσα πέτυχαν και καλό καλοκαίρι".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καταλήγει σε Μοντανιέ η ΑΕΚ
Πανιώνιος - ΑΕΚ 1-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK