Παρακάμερα: Όσα δεν είδατε από το ΑΕΚ-Σεβίλλη

Το Contra.gr βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για τη φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Σεβίλλη και σας παρουσιάζει όσα δεν έδειξε ο τηλεοπτικός φακός. Από την γιούχα στον Ράφικ Τζεμπούρ και την αποθέωση στους Τραϊανό Δέλλα, Χρήστο Αραβίδη μέχρι τον Έλντερ Μπαρμπόσα που έγινε Ντάρκο Ζόριτς και το χειροκρότημα στο γκολ του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες. Δείτε τα VIDEOS.

Παρακάμερα: Όσα δεν είδατε από το ΑΕΚ-Σεβίλλη

Σε μία "γλυκιά" αυγουστιάτικη βραδιά η ΑΕΚ αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση την κάτοχο του Europa League, Σεβίλλη. Η "Ένωση" ήρθε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στους Ανδαλουσιάνους, πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνισής της στο πλαίσιο της προετοιμασίας της. Το Contra.gr βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και σας παρουσιάζει την παρακάμερα του αγώνα.

Γιούχα σε Τζεμπουρ, αποθέωση σε Δέλλα

Η επιστροφή του Ράφικ Τζεμπούρ δεν φαίνεται πως... ενθουσίασε ένα κομμάτι των οπαδών της ΑΕΚ, οι οποίοι αποφάσισαν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους κατά την παρουσίαση της ενδεκάδας. Όταν ακούστηκε το όνομα του Αλγερινού υπήρξε μία "χλιαρή" γιούχα, κυρίως από την πλευρά των οργανωμένων οπαδών της "Ένωσης", καθώς όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια δεν του έχουν συγχωρέσει τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, η... γιούχα έγινε εντονότερη την στιγμή της αντικατάστασής του. Αντίθετα, την αποθέωση γνώρισε, κατά την ανάκρουση του ονόματός του, ο προπονητής των "κιτρινόμαυρων", Τραϊανός Δέλλας.

Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα

Οι οπαδοί της ΑΕΚ δημιούργησαν μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα κατά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

"Αραβίδης, οέ οέ οέ"

Ο Χρήστος Αραβίδης μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα άνοιξε το σκορ για την "Ένωση" και το πανηγύρισε με το γνωστό πάθος που τον διακρίνει. Μάλιστα, ο Έλληνας επιθετικός αποθεώθηκε από τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι φώναξαν ρυθμικά το όνομά του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο "Άραβας" ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που άκουσε το όνομά του να γίνει σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων τόσο μετά την επίτευξη του τέρματος, όσο και μετά την αντικατάστασή του.

Χειροκρότημα στον Ρέγες

Η χαρά των φίλων της ΑΕΚ κράτησε μόλις 16 λεπτά, αφού στο 19' ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, με ένα εξαιρετικό τελείωμα έστειλε την μπάλα στο δεξί "Γ" του Αλάιν Μπαρόχα. Η όμορφη ενέργεια του Ισπανού επιθετικού κέρδισε το χειροκρότημα των φιλάθλων της "Ένωσης".

Παρακάμερα: Όσα δεν είδατε από το ΑΕΚ-Σεβίλλη
INTIME SPORTS

Θερμή υποδοχή σε Βάργκας

Ο Ρόναλντ Βάργκας αγωνίστηκε για πρώτη φορά μπροστά στον κοινό της ΑΕΚ, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα. Είναι χαρακτηρισμό πως ο κόσμος της "Ένωσης" εξέφραζε την αγάπη του για τον Βενεζουελάνο άσο όταν πήγαινε να εκτελέσει κόρνερ. Ενώ κατά την έξοδό του από το ματς υπήρξε "standing ovation".

Παρακάμερα: Όσα δεν είδατε από το ΑΕΚ-Σεβίλλη
INTIME SPORTS

Ο Μπαρμπόζα έγινε... Ζόριτς και τούμπαλιν

Ένα σπάνιο και παράλληλα ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα με πρωταγωνιστή τον εκφωνητή του γηπέδου. Στο 55', ο Έλντερ Μπαρμπόζα πέρασε στη θέση του Ρόναλντ Βάργκας, όμως ο εκφωνητής είχε διαφορετική άποψη, αφού "βάφτισε" τον Πορτογάλο... Ντάρκο Ζόριτς, προκαλώντας τα γέλια αλλά και την αντίδραση των οπαδών της ΑΕΚ.

Παρακάμερα: Όσα δεν είδατε από το ΑΕΚ-Σεβίλλη
INTIME SPORTS

Είκοσι λεπτά αργότερα, ήταν σειρά του Ζόριτς να αλλάξει όνομα. Ο Βαγγέλης Πλατέλλας αντικαταστάθηκε και στη θέση του μπήκε ξανά ο... Μπαρμπόζα! Η αλήθεια είναι πως στο επίσημο χαρτί των ενδεκάδων, υπήρχε ένα τυπογραφικό λάθος, αφού τόσο ο Μπαρμπόζα όσο και ο Ζόριτς είχαν το Νο.7. Επομένως, έως ένα βαθμό η γκάφα δικαιολογείται...

Παρακάμερα: Όσα δεν είδατε από το ΑΕΚ-Σεβίλλη

Παρεξήγηση με Έμερι

Στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης, λίγο μετά την είσοδο του Στράτου Σβάρνα στον αγωνιστικό χώρο, ο προπονητής της Σεβίλλης, Ουνάι Έμερι πλησίασε τον πάγκο της ΑΕΚ και συζήτησε για κάποια δευτερόλεπτα με τον Τραϊανό Δέλλα, όντας φανερά χολωμένος.

Παρακάμερα: Όσα δεν είδατε από το ΑΕΚ-Σεβίλλη
INTIME SPORTS

Απ' ότι αποδείχθηκε στη συνέχεια, ο 49χρονος τεχνικός παραπονέθηκε στον Δέλλα για το γεγονός πως υπήρξαν αρκετές διακοπές στο δεύτερο ημίχρονο για αλλαγές. Σύμφωνα με τον Ισπανό οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει να διακοπεί το παιχνίδι συνολικά τρεις φορές, ώστε να μην χαλάει ο ρυθμός.

Για ενστάσεις, σχόλια, παρατηρήσεις τα λέμε και στο twitter:

News 24/7

24MEDIA NETWORK