Παρουσιάζει τις κάρτες διαρκείας η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ παρουσιάζει σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν. Στα ίδια επίπεδα οι τιμές σε σχέση με τα δύο τελευταία χρόνια, αναμένεται να υπάρξουν και νέες μειώσεις.

Παρουσιάζει τις κάρτες διαρκείας η ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σήμερα είναι προγραμματισμένη να γίνει η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ για τη νέα περίοδο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 12:30 μ.μ. στην αίθουσα Τύπου «Γιάννης Ξενάκης» στα νέα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ. Οι υπεύθυνοι του τμήματος εισιτηρίων διαρκείας έκαναν τις απαραίτητες διαμορφώσεις και τροποποιήσεις στην αίθουσα Τύπου προκειμένου να είναι σε θέση να φιλοξενήσει την παρουσίαση και τους εκπροσώπους του Τύπου που θα την καταγράψουν.

Από την Πέμπτη αρχίζει η διάθεση

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ για τη νέα περίοδο θα αρχίσει από την προσεχή Πέμπτη 23 Ιουνίου από την αίθουσα Κασιμάτη στο ΟΑΚΑ (όπως συνέβαινε τα τελευταία χρόνια). Ο χώρος της διάθεσης των καρτών έχει διαμορφωθεί και αυτός από τους υπαλλήλους της ΠΑΕ και είναι ήδη έτοιμος για να φιλοξενηθεί και εξυπηρετηθεί ο κόσμος που θα πάει να αγοράσει το διαρκείας του.

Υπενθυμίζεται πως οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας θα μείνουν στα ίδια επίπεδα σε σχέση με τις δύο τελευταίες σεζόν της ΑΕΚ σε Β’ και Α’ Εθνική. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ διατήρησε όλες τις εκπτωτικές κατηγορίες (ΑΜΕΑ, νέοι, άνω των 65) ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξουν και ορισμένες ακόμα ειδικές εκπτώσεις για σημαντικό κομμάτι των φιλάθλων, χωρίς όμως να είναι γνωστή η ακριβής κατηγορία. Σύμφωνα με την ίδια πληροφόρηση θα υπάρξουν ορισμένες ακόμα μειώσεις σε κάποια διαρκείας.

Καμπάνια με Κύπελλο και Φιλαδέλφεια

Σε ότι έχει να κάνει με την καμπάνια των καρτών διαρκείας της νέας σεζόν, αυτή θα έχει τη σφραγίδα της κατάκτησης του Κυπέλλου που ήταν το γεγονός που στιγμάτισε θετικά τη σεζόν που πέρασε, αλλά και άρωμα Νέας Φιλαδέλφειας.

Προσφορές για τους κατόχους διαρκείας

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, οι κάτοχοι διαρκείας της ΑΕΚ θα έχουν ορισμένες σημαντικές παροχές οι οποίες θα προέρχονται από 16 εταιρίες-χορηγούς της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ. Στη σημερινή εκδήλωση θα γίνουν περισσότερα πράγματα γνωστά από τους ανθρώπους της «Ένωσης», ενώ οι λεπτομέρειες θα διατίθενται και στο σχετικό διαφημιστικό έντυπο για τις κάρτες διαρκείας.

Το πάνελ

Στο πάνελ της σημερινής παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας θα είναι η Αγγελική Αρκάδη, αναπληρώτρια γενική διευθύντρια της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημάτος διευθυντής επικοινωνίας, Νίκος Καραούζας εμπορικός διευθυντής, Κώστας Παναγιωτόπουλος υπεύθυνος τμήματος εισιτηρίων ΠΑΕ ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ώρα μεταγραφικής... εγρήγορσης

News 24/7

24MEDIA NETWORK