Περιμένει ημερομηνίες και... τηλεοπτικά η ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ περιμένουν να μάθουν τις ημερομηνίες του δύσκολου προγράμματος των πρώτων αγωνιστικών, ενώ την Παρασκευή θα συζητηθεί στο Δ.Σ. της Λίγκας το αίτημα για την κατανομή των τηλεοπτικών.

Περιμένει ημερομηνίες και... τηλεοπτικά η ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Το πρωτάθλημα αυτό το Σαββατοκύριακο διακόπτεται εξαιτίας των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας, ωστόσο στην ΑΕΚ βρίσκονται σε διαρκή εγρήγορση προκειμένου να είναι σε θέση να γνωρίζουν τις ακριβείς ημερομηνίες που θα κληθεί να παίξει η "Ένωση". Στον αέρα βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ημερομηνία της αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Το συγκεκριμένο ματς πέφτει πάνω στις εκλογές και όπως είναι λογικό υπάρχει ένας αστερίσκος σε ότι αφορά την ημερομηνία διεξαγωγής.

Βεβαίως πρέπει να σημειωθεί την προηγούμενη φορά που έγινε κάτι αντίστοιχο (διεξαγωγή εκλογών δηλαδή) οι αγώνες έγιναν Σάββατο και Δευτέρα. Η ενημέρωση που υπάρχει αυτή τη στιγμή αναφέρει ότι θα γίνει κάτι παρόμοιο στην εκλογική αναμέτρηση του 2015. Έτσι, σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, ο αγώνας της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας αναμένεται να γίνει Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου. Από την άλλη, όμως, στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι δυνατόν να είναι κανείς σίγουρος για οτιδήποτε. Έτσι και στην ΑΕΚ τηρούν στάση αναμονής και παρακολουθούν τις εξελίξεις, καθώς το ματς με τον ΠΑΟΚ την 4η αγωνιστική της Super League είναι ιδιαίτερα καθοριστικής σημασίας για τη μετέπειτα πορεία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα.

Μετά την Τούμπα η ΑΕΚ έχει να πάει στη Βέροια, στο Καραϊσκάκη και στη Λεωφόρο κάτι που σημαίνει ότι μόνο εύκολη αποστολή δεν θα έχει και οι άνθρωποί της θέλουν να έχουν ενημέρωση για την ημερομηνία διεξαγωγής του ματς προκειμένου να ανταπεξέλθουν στο προγραμματισμό.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΣ Γιάννινα στο Ολυμπιακό Στάδιο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτός θα γίνει την Κυριακή 14 Σεπτέμβρη στις 16:00 το απόγευμα.

* Στο Δ.Σ. της Super League την Παρασκευή θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σε ότι αφορά τις ημερομηνίες, ενώ θα συζητηθεί και το αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ για την κατανομή των τηλεοπτικών. Η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ ζητά από τη Λίγκα να πάρει το μερίδιο των τηλεοπτικών που της αναλογεί με βάση την εμπορική της αξία, και όχι αυτό που πρόκειται να εισπράξει η ΑΕΚ ως νεοφώτιστη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK