Περιμένουν από την Πολιτεία να δώσει λύση

Στην ΑΕΚ παρακολουθούν τις εξελίξεις αλλά θεωρούν ότι η λύση πρέπει να δοθεί από τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει την εξυγίανση του ποδοσφαίρου και την Πολιτεία.

Περιμένουν από την Πολιτεία να δώσει λύση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην ΑΕΚ παρακολουθούν τις εξελίξεις στα του ποδοσφαίρου και αναμένουν τις όποιες εξελίξεις, μεταξύ άλλων και στο θέμα της ενδεχόμενης συνάντησης που ζήτησε ο Κουτσοκούμνης παρουσία των Μελισσανίδη, Μαρινάκη, Αλαφούζο, Σαββίδη και του προέδρου της Σούπερ Λιγκ κ. Στράτου.

Για την ώρα πάντως τόσο στην ΑΕΚ, όσο και στις υπόλοιπες ομάδες (ή στους ισχυρούς άνδρες αυτών) δεν έχει φτάσει κάποια πρόσκληση, καθώς αποτελεί απλά μια σκέψη του Κουτσοκούμνη που ο ίδιος γνωστοποίησε στους δημοσιογράφους.

Στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ είναι αρκετά συγκεκριμένοι ως προς τη γραμμή τους στα θέματα του ποδοσφαίρου, θέση η οποία εκφράστηκε ξανά και με τη γνωστοποίηση της πολύ άσχημης είδησης του εμπρησμού του σπιτιού του κ. Μπίκα.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θεωρεί ότι η λύση πρέπει να δοθεί από τους ανθρώπους που βρίσκονται έχουν επωμιστεί το ρόλο της τοποθέτησης του ελληνικού ποδοσφαίρου στις ράγες της κανονικότητας, αλλά και από την πολιτεία.

Αυτό ζήτησε μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε το περασμένο Σάββατο, το ίδιο έκανε και μέσω της επίσημης θέσης της την Τετάρτη, στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται αρκετά στελέχη της ΠΑΕ σε κάθε ευκαιρία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK