Περίπου 4.000 διαρκείας και συνεχίζει

Ο κόσμος της ΑΕΚ τα δύο τελευταία χρόνια βίωσε μία… πρωτόγνωρη και άσχημη κατάσταση στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας, παρακολουθώντας την απέναντι σε αντιπάλους και σε γήπεδα που δε θα μπορούσε να… φανταστεί. Συνεπώς η αναμονή για την επιστροφή της «Ένωσης» στη μεγάλη κατηγορία είναι κάτι παραπάνω από αισθητή στον περίγυρο του Συλλόγου.

Περίπου 4.000 διαρκείας και συνεχίζει
INTIME SPORTS

Η ένταση της συγκεκριμένης αναμονής είναι εμφανής από τις εικόνες και τα νούμερα που προέρχονται από τις ενημερώσεις της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ σχετικά με τη διάθεση των καρτών διαρκείας. Οι περίπου 700 φίλοι της ΑΕΚ που αγόρασαν την κάρτα διαρκείας τους την περασμένη Παρασκευή (την πρώτη μέρα ελεύθερης διάθεσης) και οι συνολικά περίπου 4.000 οπαδοί της «Ένωσης» που έχουν ήδη πάρει θέση σε μια εποχή που το πιο εύκολο πράγμα στη χώρα δεν ήταν να δίνει κανείς… μαζεμένα λεφτά, μαρτυρούν του λόγου το αληθές.

Στην ΑΕΚ είναι απολύτως ικανοποιημένοι με τη μέχρι τώρα διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας περιόδου και εκτιμούν ότι η ανοδική πορεία των πωλήσεων θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Ακριβής εκτίμηση σε σχέση με τον τελικό αριθμό των καρτών που θα διαθέσει η ΑΕΚ, ασφαλώς, δεν μπορεί να γίνει, ωστόσο σημασία έχει ότι η συσπείρωση του κόσμου γύρω από την προσπάθεια που επιχειρείται έχει πιάσει ήδη αξιοπρεπή στάνταρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK