Πιστεύει στη νίκη στο Φάληρο ο Κετσπάγια

Μπορεί το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό να μην κρίνει το πρωτάθλημα όπως είπε ο Κετσπάγια, αλλά η ΑΕΚ δεν κατεβαίνει για άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης.

Πιστεύει στη νίκη στο Φάληρο ο Κετσπάγια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε στη Nova για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του, για τις απουσίες, αλλά και για τα συστατικά της συνταγής για θετικό αποτέλεσμα.

Για την ετοιμότητα της ΑΕΚ:

"Σε τέτοια παιχνίδια δεν έχει μεγάλη σημασία τι έχει συμβεί πριν ή τι θα γίνει μετά. Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι, είναι το παιχνίδι που περιμένει όλη η Ελλάδα κι εμείς το αντιλαμβανόμαστε. Είναι καλό για μας ότι σ' αυτές τις περιπτώσεις οι προπονητές δεν χρειάζεται να πουν πολλά πράγματα. Οι παίκτες καταλαβαίνουν πόσο σημαντικό και πόσο δύσκολο παιχνίδι είναι. Παίζουμε εκτός έδρας κι ελπίζω ότι θα πάμε πολύ καλά. Ναι μεν έχουμε κάποιες απουσίες, αλλά στις προπονήσεις πάμε πολύ καλά και πιστεύω ότι θα είμαστε πανέτοιμοι για να διεκδικήσουμε τη νίκη".

Για τις απουσίες λόγω τραυματισμών:

"Το ματς αυτό δεν έχει σχέση με όσα παίξαμε στο παρελθόν. Πιστεύω ότι θα γίνει ανοιχτό παιχνίδι. Δυστυχώς υπάρχουν και οι τραυματισμοί, αλλά εμείς πρέπει να βρούμε κάποιες λύσεις έτσι ώστε να μη φανούν. Είναι δύσκολο να αναπληρώσεις βασικούς παίκτες, που είναι οι ηγέτες της ομάδας, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν έχουμε χάσει μόνο εμείς βαθμούς.

Όλοι έχασαν βαθμούς. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και γι' αυτό ο κόσμος έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον φέτος. Περιμένεις ότι δεν θα υπάρχει μια ομάδα που θα πάρει το πρωτάθλημα από τον Ιανουάριο, αλλά μέχρι το τέλος θα διεκδικήσουν οι ομάδες την πρωτιά".

Για τον Ολυμπιακό και για το γεγονός ότι είχε αγώνα μεσοβδόμαδα:

" Πολλές φορές δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει μια ομάδα όταν παίζει Κυριακή – Πέμπτη – Κυριακή. Εμείς είχαμε περισσότερο χρόνο να ξεκουραστούμε. Ο Ολυμπιακός δεν έχασε απλώς βαθμούς την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά έχασε το παιχνίδι κι εδώ στην Ελλάδα πρέπει να είσαι απόλυτος. Δεν δικαιούσαι να κάνεις ούτε το παραμικρό λάθος. Υπάρχουν όμως κι αυτές οι απώλειες. Σε ένα τέτοιο ματς όμως ξεχνιούνται όλα όσα προηγήθηκαν. Υπάρχει απόλυτη συγκέντρωση σ' αυτό το παιχνίδι και οι ποδοσφαιριστές είναι διατεθειμένοι να δώσουν το κάτι παραπάνω απ' ότι συνήθως".

News 24/7

24MEDIA NETWORK