Πλατινί για ΑΕΚ: "Xωρίς λεφτά, δεν παίρνεις Ferrari"

Ο Μισέλ Πλατινί τοποθετήθηκε σχετικά με την τιμωρία της ΑΕΚ στα ευρωπαϊκά κύπελλα, αλλά και για ανάλογες περιπτώσεις ομάδων, τονίζοντας με νόημα ότι κάθε ομάδα καλείται μόνη της να βρει τις κατάλληλες λύσεις για να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της.

Πλατινί για ΑΕΚ: "Xωρίς λεφτά, δεν παίρνεις Ferrari"

"Δεν είναι ευχάριστο να τιμωρείς μια ομάδα και να την αποκλείεις από τα ευρωπαϊκά Κύπελλα, αλλά πλέον υπάρχει αυτός ο κανονισμός, τον θεωρούμε όλοι επιβεβλημένο για το ελληνικό ποδόσφαιρο και οι κανονισμοί θα πρέπει να εφαρμόζονται. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο", δήλωσε στο Goal ο πρόεδρος της UEFA.

Για την αναγκαστική στροφή της ΑΕΚ σε νέους ποδοσφαιριστές και το αν είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για να ξεπεράσει τα προβλήματα, είπε: "Ως πρόεδρος της UEFA δεν θα έκανα ποτέ κανένα σχόλια για την επιλογή μιας ομάδας. Η ΑΕΚ είναι αυτή που θα πρέπει να σχεδιάσει το μέλλον της και να βρει τον τρόπο να επανέλθει. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει αν πράττει σωστά ή λάθος. Εγώ το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι όταν δεν έχεις λεφτά, δεν αγοράζεις Ferrari. Κάθε ομάδα καλείται μόνη της να βρει τις κατάλληλες λύσεις για να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της".

News 24/7

24MEDIA NETWORK