Πογέτ: "Μετά τη διακοπή η δική μου ΑΕΚ"

Ο Γκουστάβο Πογέτ στάθηκε στην αποβολή του Ρόναλντ Βάργκας, αναφέρθηκε στην εικόνα του αγώνα, την αγωνιστική κατάσταση του Ραφίκ Τζεμπούρ, ενώ τόνισε πως η δική του ΑΕΚ θα παρουσιαστεί μετά τη διακοπή.

Πογέτ: "Μετά τη διακοπή η δική μου ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 1-0 στο ΟΑΚΑ από τον Αστέρα Τρίπολης, αγωνιζόμενη για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ρόναλντ Βάργκας.

Ο τεχνικός της "Ένωσης", Γκουστάβο Πογέτ μίλησε για την εικόνα του αγώνα, την αποβολή του Βενεζουελάνου, την αγωνιστική κατάσταση του Ραφίκ Τζεμπούρ, ενώ τόνισε πως η δική του ΑΕΚ θα παρουσιαστεί μετά τη διακοπή.

"Σήμερα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Έχω μάθει πολλά πράγματα για τους παίκτες. Μετά την αποβολή όταν έγινε... περίπλοκη η κατάσταση στο παιχνίδι, η ομάδα προσαρμόστηκε πάρα πολύ καλά σε αυτά που της ζήτησα στο ημίχρονο. Αν μία από τις αντεπιθέσεις μας έβγαινε στο δεύτερο ημίχρονο, τώρα θα μιλούσαμε για διαφορετικά πράγματα. Δυστυχώς, συνέβη στο τελευταίο λεπτό αυτό που συνέβη... Πονάει αλλά μας δίνει περισσότερη δύναμη να συνεχίσουμε".

Για την αποβολή του Βάργκας και τη πιθανή τιμωρία του: "Σε σχέση με την αποβολή θα το κανονίσουμε εσωτερικά, οπότε δεν μπορούμε να σας δώσουμε πληροφορίες. Ειδικά μετά τις δυο πρώτες αλλαγές, αν ο Μάνταλος έδινε μία καλή πάσα στον Μπουονανότε και μπορούσαμε να σκοράραμε, πιστεύω δεν θα υπήρχε αυτή η ερώτηση...".

Για την εικόνα της ΑΕΚ: "Ήδη σας έχω πει ότι τη δική μου ομάδα θα αρχίσετε να τη βλέπετε μετά τη διακοπή. Το είχα πει και πριν το παιχνίδι και δεν πρόκειται να το αλλάξω τώρα. Θέλω να έχει χρόνο ο ποδοσφαιριστής στις πληροφορίες που θα του δώσουμε".

Για το γεγονός πως προτιμήθηκε ο Κρισάντους έναντι του Τζεμπούρ: "Ο Τζεμπούρ ήταν έτοιμος για μία ειδική περίπτωση: αν παίζαμε 11 εναντίον 11. Όχι για να παίξουμε με αντεπιθέσεις".

Για το αν είναι έτοιμος ο Αλγερινός: "Θα μπορούσε να παίξει για 20 λεπτά, αν ήμασταν μέσα στην περιοχή του αντιπάλου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης 0-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK