Πογέτ: "Μου βάζουν δύσκολα οι παίκτες μου"

"Ευχάριστα" προβλήματα δημιουργούν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στον Γκουστάβο Πογέτ, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Ένωσης, ο οποίος συνέστησε... υπομονή ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Πογέτ: "Μου βάζουν δύσκολα οι παίκτες μου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Έπρεπε να έχουμε υπομονή στο ματς. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα μας περίμενε πίσω και ότι θα περίμενε την αντεπίθεση. Σε αυτά τα ματς πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και να σκοράρεις γρήγορα. Νομίζω ότι αν είχαμε σκοράρει πιο νωρίς, θα είχαμε μεγαλύτερο σκορ. Χωρίς αμφιβολία, αξίζαμε να κερδίζουμε και στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε. Ήθελα να δω την συγκέντρωση μας, είναι ένα από τα στοιχεία που ζητάω. Για να το καταφέρεις αυτό, δεν πρέπει να αφήσεις τον αντίπαλο να κάνει ευκαιρίες, έκανε μόνο 1-2. Ίσως αυτό που χρειαζόμαστε είναι το τελείωμα με τέτοιους αντιπάλους για να σκοράρουμε στην πρώτη ευκαιρία".

Για το αν θέλει την ΑΕΚ της πειθαρχίας ή της έμπνευσης: "Νομίζω ότι είναι θέμα ισορροπίας. Οι παίκτες να κρατούν τις θέσεις τους και κάποιοι άλλοι να έχουν ελευθερία. Θέλω να δω και την ομάδα με αντίπαλο που δεν θα μας περιμένει. Προσαρμοζόμαστε σε κάθε αντίπαλο. Ο κόσμος σκέφτεται ότι είχε εύκολο ματς ο Μπαρόχα. Αλλά είναι δύσκολο στην πραγματικότητα. Θα χρειαστεί να κάνει μία ενέργεια και σε μία φάση, σε μια βαθιά μπαλιά βγήκε. Έδειξε ότι ήταν συγκεντρωμένος. Θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε".

Για το αν θα κάνει αλλαγές με τον Πανελευσινιακό και ποιο είναι το πλάνο των μεταγραφών: "Για την Τετάρτη 4-5 παίκτες πρέπει να παίξουν. Για τον Ιανουάριο πρέπει να περιμένουμε".

Για τις αλλαγές των Πλατέλλα και Τζεμπούρ: "Ο ένας (σ.σ. Τζεμπούρ) έκανε την πάσα, ο άλλος (σ.σ. Πλατέλλας) γκολ. Όλα καλά. Το βασικό για μένα είναι αυτοί που παίζουν να με βάζουν σε δύσκολη θέση να επιλέγω. Και σήμερα μου δημιούργησαν πρόβλημα. Είναι καλό για την ομάδα, όχι για κάποιους που ήταν βασικοί μάλλον".

Για το αν ο Τζεμπούρ είναι έτοιμος για 90λεπτο: "Πιστεύω πως όχι. Θα το δούμε την Τετάρτη".

Για το γεγονός πως άργησε να μπει στο πρώτο γκολ: "Νομίζω ότι φταίει και η καλή οργάνωση του Παναιτωλικού, αλλά και εμείς κάναμε φάσεις. Ευθύνονται και οι δύο".

Για τη μη χρησιμοποίηση του Μπακάκη: "Ίσως δεν ξέρετε ότι ο Άρθο δεν ήταν καλά. Σχεδόν δεν μπορούσε να παίξει. Ο Μπακάκης έρχεται από μεγάλο τραυματισμό. Είναι σε καλή κατάσταση, του λέω να αρπάξει την ευκαιρία όταν του δοθεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μελισσανίδης: "Η ΑΕΚ χωρίς γήπεδο δεν έχει μέλλον"

ΑΕΚ - Παναιτωλικός 2-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK