Πογέτ ο εκλεκτός της ΑΕΚ

Έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις της ΑΕΚ με τον Γκουστάβο Πογέτ προκειμένου ν' αναλάβει τα ηνία μετά την αποχώρηση του Τραϊανού Δέλλα.

Πογέτ ο εκλεκτός της ΑΕΚ
Πογέτ ΑΕΚ

Ο Γκουστάβο Πογέτ είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων της ΑΕΚ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Με τον Ουρουγουανό πρώην τεχνικό της Σάντερλαντ οι άνθρωποι της Ένωσης βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή προκειμένου να συζητηθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις μιας ενδεχόμενης συνεργασίας.

Από την αρχή στο θέμα της αντικατάστασης του Τραϊανού Δέλλα, στόχος της "κιτρινόμαυρης" διοίκησης ήταν η επίτευξη συμφωνίας με έναν -σχετικά- νέο σε ηλικία προπονητής ο οποίος θα έχει παραστάσεις από μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή το όνομα του Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος πληροί σε μεγάλο βαθμό τις προϋποθέσεις που θέτει η ΑΕΚ, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους υποψηφίους.

Με τον 47χρονο τεχνικό η πλευρά των "κιτρινόμαυρων" έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές και πολύ σύντομα αναμένεται να γίνει γνωστό το αν θα υπάρξει θετική κατάληξη.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός θεωρείται πολύ καλή περίπτωση για την ΑΕΚ, αφού πέραν της ισχυρής προσωπικότητας, διαθέτει και παραστάσεις από το αγγλικό πρωτάθλημα δουλεύοντας ως τεχνικός της Σάντερλαντ από τον Οκτώβριο του 2013 μέχρι τον Μάρτιο του 2015. Ο Πογέτ είχε οδηγήσει τις "μαύρες γάτες" μέχρι τον τελικό του Λιγκ Καπ την πρώτη χρονιά της παρουσίας του, ωστόσο η αποχώρησή του από αυτό οφείλεται στα άσχημα αποτελέσματα πριν από το τέλος της συνεργασίας.

Πέραν από την… Πρέμιερ εμπειρία του στον πάγκο της Σάντερλαντ, ο Γκουστάβο Πογέτ πέρασε και από τη Λιντς ως βοηθός του Ντένις Γουάιζ ενώ υπήρξε και βοηθός του Χουάντε Ράμος στην Τότεναμ. Πρώτη ομάδα που προπόνησε ως πρώτος τεχνικός ήταν η Μπράιτον την οποία οδήγησε στην Τσάμπιονσιπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Προτάθηκε ο Πογιέτ για τον πάγκο

News 24/7

24MEDIA NETWORK