Πογέτ: "Πάντα μου άρεσαν τα δύσκολα"

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Γουστάβο Πογέτ μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από την "Ένωση", ενώ αναφέρθηκε και στο προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (01/11, 19:30).

Πογέτ: "Πάντα μου άρεσαν τα δύσκολα"
INTIME SPORTS

Ο Γουστάβο Πογιέτ μίλησε στην κάμερα της NOVA για τις πρώτες εντυπώσεις από την ΑΕΚ, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ απάντησε αν καλύπτεται η διαφορά από την κορυφή.

Επιπλέον, ο Ουρουγουανός τεχνικός τόνισε πως δεν θα έχανε με τίποτα το ματς της Λεωφόρου, προσθέτοντας ότι σιγά - σιγά θα φαίνεται η δουλειά του στην ομάδα.

Για την επιλογή του να καθίσει στον πάγκο στο ντέρμπι: "Είναι κάτι ιδιαίτερο αυτό που συμβαίνει. Κάθε προπονητής είναι διαφορετικός. Σαν παίκτης και σαν προπονητής πάντα μου άρεσε να συμμετέχω στα δύσκολα. Δεν υπήρχε περίπτωση να το χάσω".

Για τον λίγο χρόνο που είχε με τους παίκτες: "Δεν είναι το ιδανικό, δεν υπάρχει πολύς χρόνος και δεν θα υπάρξουν πολλές αλλαγές. Η αλλαγή θα αρχίσει να φαίνεται μετά από τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Αυτές τις μέρες που θα είμαστε εδώ θα κάνουμε μερικές μικρές αλλαγές και σιγά - σιγά θα φανεί η δουλειά"

Για τα θετικά στοιχεία που είδε στην ομάδα: "Ξέρω ότι υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες για κάθε θέση. Θέλω να δουλέψουμε με τον κάθε παίκτη ξεχωριστά και βασιζόμενος πάνω στα δύο παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ που έχω δει, θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε ατομικά και προσωπικά τον κάθε παίκτη ξεχωριστά".

Για το αν καλύπτεται η διαφορά από την κορυφή: "Δεν έχουμε περιθώρια να χάσουμε άλλους βαθμούς. Ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει κανέναν βαθμό και εμείς δεν έχουμε κανένα περιθώριο για να χάσουμε. Πάμε για τη νίκη την Κυριακή και συνεχίζουμε".

Για τον Παναθηναϊκό: "Η αλήθεια είναι ότι έχω δει δύο αγώνες λεπτομερώς, μου μένουν άλλοι δύο, ο ένας είναι του Κυπέλλου. Θα ήθελα να κρατήσω τη γνώμη μου μέχρι να είμαι απολύτως σίγουρος και να έχω μία πλήρη εικόνα του Παναθηναϊκού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Photostory: Η παρουσίαση του Πογέτ

Πογέτ: "Νίκη με Παναθηναϊκό, νίκη παντού"

Τσάρλυ: Γκουστάβο Πογέτ: Ο μάγος που έγινε μισητός

News 24/7

24MEDIA NETWORK