Πογιέτ: "Έχουμε δύο στόχους, να είστε όλοι έτοιμοι"

Η ΑΕΚ από χθες έχει ξανά δυο στόχους στη σεζόν και ο Γκουστάβο Πογιέτ μιλώντας στους παίκτες του στο περιθώριο της προπόνησης… επαναπροσδιόρισε την κατάσταση.

Πογιέτ: "Έχουμε δύο στόχους, να είστε όλοι έτοιμοι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην ΑΕΚ χθες έμαθαν και επίσημα ότι θα συνεχιστεί ο θεσμός του κυπέλλου, γεγονός στο οποίο είναι άμεσα εμπλεκόμενοι αφού πλέον αλλάζουν τα δεδομένα της ομάδας μέσα στη σεζόν. Ή για την ακρίβεια τα επανέρχονται στο αρχικό σημείο.

Η εξέλιξη της συνέχισης του Κυπέλλου, βέβαια, δεν ήταν κάτι που δεν περίμεναν ότι θα ακούσουν στην «Ένωση», αφού στο ποδοσφαιρικό τμήμα είχαν υπόψιν ότι ήταν πιθανό ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Το πολύπλοκο της όλης ιστορίας είναι ότι η ΑΕΚ θα κληθεί να δώσει πολλά ματς σε μικρό χρονικό διάστημα προκειμένου να ολοκληρωθεί το Κύπελλο με τρόπο… εξπρές.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ στην προπόνηση της Τετάρτης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για την από εδώ και πέρα πορεία της ομάδας και την επαναφορά όλων των στόχων, όπως συνέβαινε πριν το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Τούμπα.

«Η ομάδα έχει ξανά δύο στόχους. Το Κύπελλο και την πρώτη θέση στα πλέι-οφ. Θέλω να βρίσκεστε όλοι σε καλή κατάσταση ετοιμότητας για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε. Όλοι θα χρειαστούν, όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι», είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες του ο Πογιέτ, στο περιθώριο της σημερινής προπόνησης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK