Πογιέτ: "Να γίνουμε οι πρώτοι που θα νικήσουμε τον Ολυμπιακό"

Απλός και ξεκάθαρος ήταν ο Γκουστάβο Πογιέτ ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Πογιέτ: "Να γίνουμε οι πρώτοι που θα νικήσουμε τον Ολυμπιακό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οσα είπε ο προπονητής της Ενωσης στην Nova: «Έχω μια αρχή. Πιστεύω ότι βαθμολογικός πίνακας συνήθως δε λέει ψέματα. Οι ομάδες που είναι κάτω απ' τον πρώτο θέλουν πάντα να τον νικήσουν κι έτσι κι εμείς θα μπούμε στο γήπεδο μόνο για να νικήσουμε.

Δεν θα έχουμε ιδιαίτερες αλλαγές στην ενδεκάδα και θα παίξουν όσοι είναι σε καλύτερη κατάσταση. Εμείς σεβόμαστε τον Ολυμπιακό και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας για να γίνουμε η πρώτη ομάδα που θα τους νικήσει φέτος.

Συμφωνώ με την άποψη ότι τέτοιοι αγώνες είναι για άντρες. Νομίζω όμως ότι τόσο ο προπονητής όσο και οι παίκτες πρέπει να προετοιμαστούν κατάλληλα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για να είναι έτοιμοι μέσα στο παιχνίδι. Τώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα το τι θα βγει εξαρτάται και από τη μέρα.

Ίσως υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι οι ποδοσφαιριστές σκέφτονται τα συμβόλαια, ή τα αυτοκίνητα, ή τα σπίτια. Οι επαγγελματίες όμως ποδοσφαιριστές ζουν για τέτοια παιχνίδια. Μας δίνει μεγάλη χαρά ο κόσμος που θα έρθει για να μας στηρίξει και θέλουμε να του πούμε ότι αυτοί που θα παίξουν θα θέλουν να κερδίσουν με κάθε τρόπο».

News 24/7

24MEDIA NETWORK