Ποια τα δεδομένα για Μοράις στην ΑΕΚ

Μέρες φαίνεται πως μετράει ο Ζοζέ Μοράις μετά τη νέα εντός έδρας γκέλα της ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό. Τα δεδομένα για τον Πορτογάλο προπονητή.

Ποια τα δεδομένα για Μοράις στην ΑΕΚ

Ο Ζοζέ Μοράις δεν καταφέρνει να επαναφέρει την ΑΕΚ στον ίσιο δρόμο και όλα δείχνουν πως οι μέρες του στον πάγκο της ομάδας είναι μετρημένες. Αν και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξουν γρήγορα εξελίξεις, η λογική λέει ότι η όποια κίνηση για την αντικατάσταση του Πορτογάλου, θα γίνει μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη το προσεχές Σάββατο.

Ο Μοράις δεν μπορεί να γυρίσει το κλίμα και αυτό είναι κάτι που έχει γίνει πλέον κατανοητό από όλους. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει αρχίσει ήδη μια προεργασία προκειμένου να βρεθεί αντικαταστάτης. Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς είναι μάλιστα αυτός που έχει αναλάβει να ασχοληθεί με την περίπτωση του νέου προπονητή.

Αυτή την ώρα φαίνεται πως υπάρχουν δύο σκέψεις στο "στρατόπεδο" της ΑΕΚ. Μία για επιλογή Έλληνα ή γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας, προκειμένου να υπάρχει περιθώριο για άμεση βελτίωση και η άλλη επιλογή για ξένο, στον οποίο θα δοθούν τα "κλειδιά" για να "χτίσει" την ομάδα της επόμενης χρονιάς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK