Ποιος Αραούχο; Αποθέωσε... Αλμέιδα ο Χιμένεθ!

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έψαξε δικαιολογίες, λέγοντας πως οι μεγάλες ομάδες πρέπει να είναι έτοιμες για διπλά παιχνίδια μέσα σε μία εβδομάδα, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Ούγκο Αλμέιδα.

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΠΡΙΖ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE  ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ  ΦΩΤΟ  (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
almeida jimemes EUROKINISSI SPORTS

Ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης μίλησε στην NOVA για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στο γεγονός πως η Ένωση θα δίνει, πολλές φορές, δυο ματς την εβδομάδα λόγω Ευρώπης, όσο και για τους Αραούχο, Αλμέιδα.

Ειδικότερα για τον δεύτερο έκανε ειδική αναφορά, λέγοντας μάλιστα πως ήταν ένας εξαιρετικός επαγγελματίας.

"Θα ήθελα όμως να πω ότι για να έρθουν οι νέοι ποδοσφαιριστές, κάποιες φορές πρέπει να φύγουν κάποιοι άλλοι. Σ' αυτό το σημείο, χωρίς να με αναγκάζει κάποιος να το πω, θα ήθελα να αναφερθώ στον επαγγελματισμό του Ούγκο Αλμέιδα. Εγώ ήρθα πέρυσι τον Ιανουάριο και δεν έχω το παραμικρό παράπονο απ' αυτόν", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνολική του απόδοση και την επαγγελματική του συμπεριφορά σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Προσπάθησε να αποφύγει τους συχνούς τραυματισμούς που είχε πριν έρθουμε εμείς κι έκανε το καλύτερο δυνατό ώστε να επιστρέψει στο βάρος που έπρεπε να είναι. Είναι κρίμα που χρειάστηκε να φύγει με την έλευση του Αραούχο.

Φυσικά είμαστε πολύ χαρούμενοι που επέστρεψε ο Αραούχο στην ομάδα, αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον Αλμέιδα για το διάστημα που ήταν εδώ, να του ευχηθώ ό, τι καλύτερο και ελπίζω να είναι καλά στη νέα του ομάδα".

Για τα δυο ματς μέσα στην εβδομάδα, τόνισε : "Όλοι οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι και πρέπει να γνωρίζουμε ότι είναι προνόμιο για οποιονδήποτε να συμμετέχει στην Εθνική ομάδα. Όπως είναι και προνόμιο να έχει δύο αγώνες την εβδομάδα. Ναι μεν είναι δύσκολο, αλλά οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK