Ποιος είναι ο αντικαταστάτης του Δέδε στην ΠΑΕ ΑΕΚ

Ο Αλέξης Δέδες παραιτήθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΚ προκειμένου να ενταχθεί στην επιτροπή εξομάλυνσης της ΕΠΟ και ο Κύπριος νομικός, Μηνάς Λυσάνδρου, θα είναι ο αντικαταστάτης του στην "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ.

Ποιος είναι ο αντικαταστάτης του Δέδε στην ΠΑΕ ΑΕΚ
lisandrou

H παραίτηση του Αλέξη Δέδε από τις θέσεις του διευθύνοντος συμβούλου και του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ λόγω της επικείμενης ενασχόλησής του με την επιτροπή εξομάλυνσης της ΕΠΟ, έφερε… νομική αντικατάσταση στην ΠΑΕ προκειμένου να καλυφθεί το κενό του έμπειρου παράγοντα σε θέματα λειτουργίας της εταιρείας.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ

Ο Μηνάς Λυσάνδρου γεννήθηκε το 1980 στη Λάρνακα της Κύπρου και συνέχισε τις σπουδές του στο νομικό τμήμα της Νομικής Σχολής Αθηνών. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές αρχικά στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης με αντικείμενο τους Διεθνείς Αθλητικούς Οργανισμούς και στη συνέχεια στο ISDE στη Μαδρίτη με εξειδίκευση στο Διεθνές Αθλητικό Δίκαιο.

Η εξειδίκευση σε αθλητικά ζητήματα και ο… ΠΑΣ Γιάννενα

Ο Λυσάνδρου λόγω της ενασχόλησής του με την ΑΕΚ αναστέλλει τη νομική του ιδιότητα καθώς υπάρχει το ασυμβίβαστο με την εμπορική ιδιότητα του διευθύνοντος συμβούλου σε εταιρεία. Ο Κύπριος νομικός είναι έμπειρος σε αθλητικά ζητήματα αφού ειδικεύεται σε ζητήματα αθλητικού δικαίου και αδειοδοτήσεων.

Δεν είναι λίγες (για την ακρίβεια είναι πολλές) οι φορές που έχει ασχοληθεί με ποδοσφαιρικά ζητήματα, με τελευταίο παράδειγμα την επιτυχία εξασφάλισης αδειοδότησης του ΠΑΣ Γιάννενα, με αποτέλεσμα να παίξει στην Ευρώπη. Στο παρελθόν ο Λυσάνδρου είχε αναμειχθεί και με δικαστικές διαμάχες που αφορούσαν και την ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, κ. Αλέξανδρος Δέδες υπέβαλλε σήμερα την παραίτησή του στον πρόεδρο της ομάδας, Ευάγγελο Ασλανίδη. Η παραίτηση έγινε αποδεκτή. H διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί τον κ. Δέδε για την προσφορά του στο διάστημα της άψογης συνεργασίας τους και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας.

Τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ ΑΕΚ θα αναλάβει ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου.

Ο Μηνάς Λυσάνδρου γεννήθηκε το 1980 στη Λάρνακα της Κύπρου και συνέχισε τις σπουδές του στο νομικό τμήμα της Νομικής Σχολής Αθηνών. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές αρχικά στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης με αντικείμενο τους Διεθνείς Αθλητικούς Οργανισμούς και στη συνέχεια στο ISDE στη Μαδρίτη με εξειδίκευση στο Διεθνές Αθλητικό Δίκαιο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK