Πολύ δύσκολο να φύγει ο Σκόκο

Οσο και αν η ΑΕΚ ορέγεται τον Νάτσο Σκόκο, είναι πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο να τον πείσει, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, να εγκαταλείψει την Αργεντινή.

Στα 30 του πια ο βιρτουόζος μέσος, που λατρεύτηκε από τους φίλους της Ενωσης, έχει βρει το λιμάνι στη Νιούελς από την οποία άλλωστε άρχισε και την καριέρα του το 2003.

Οι πληροφορίες από την Αργεντινή αναφέρουν ότι αν και λέγονται πολλά, ο Σκόκο δεν είναι σε καμία περίπτωση διατεθειμένος να αλλάξει και πάλι ποδοσφαιρικό περιβάλλον, άλλωστε μόλις αφίχθη στη Νιούελς.

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ νιώθει πολύ καλά και μάλιστα μόλις πριν από μερικές ημέρες πέτυχε δύο γκολ στο παιχνίδι της ομάδας του με την Ράσιγκ Κλουμπ (δείτε τα στα video που ακολουθούν).

 

Τουτέστιν η ΑΕΚ όχι μόνο πρέπει να προσπαθήσει πολύ σκληρά για να καταφέρει αλλά και να ξέρει ότι είναι τρομερό δύσκολο να τα καταφέρει.

Είναι άλλωστε γνωστό ότι ο Σκόκο δίνει μεγάλη βάση στην ψυχολογία αλλά και στο πως αισθάνεται  εκεί που παίζει. Προς το παρόν λοιπόν αισθάνεται πάρα πολύ καλά.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα