Πόλυς Χατζηιωάννου: "Θα μπω με Μελισσανίδη"

Αλλάζει θεαματικά το τοπίο στην ΑΕΚ μετά την τοποθέτηση του Πόλυ Χατζηιωάννου ότι θα στηρίξει, οικονομικά βεβαίως, την προσπάθεια του Δημήτρη Μελισσανίδη για κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πόλυς Χατζηιωάννου: "Θα μπω με Μελισσανίδη"

Ο Έλληνας επιχειρηματίας και μέλος της ομάδας του 2004, με γραπτή δήλωση που έδωσε στη ΝΕΤ, διευκρίνισε τα εξής: " Παρακολουθώ με προσοχή τις εξελίξεις στην ΑΕΚ και τις προσπάθειες που δρομολογούνται για την αναγέννηση. Οι θέσεις που έχω εκφράσει από το 2010 αναφορικά με το χώρο του ποδοσφαίρου, όταν αποχώρησα από την ΑΕΚ πληρώνοντας τα χρέη που μου αναλογούσαν, ισχύουν στο ακέραιο. Πρόθεσή μου είναι και θα είναι να μην αναμειχθώ στα θέματα της ΠΑΕ ΑΕΚ, μετοχικά, διοικητικά ή στα αγωνιστικά.

Έχω μιλήσει με τον κύριο Μελισσανίδη, μου ανέλυσε το όραμά του και ξέρει ότι σαν φίλαθλος θα συμμετέχω και εγώ με συγκεκριμένο ποσό, κατά το χτίσιμο του γηπέδου της ΑΕΚ. Εύχομαι στον Μελισσανίδη που φαίνεται ότι επιθυμεί να παίξει ενεργό ρόλο στην υπέρβαση της σημερινής κρίσης, να βρει την χρυσή τομή και να δώσει νέα προοπτική στην ομάδα. Όλοι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα πρέπει να τον στηρίξουν" .

Προέτρεψε δε ο Πόλυς Χατζηιώννου " όποιος επιχειρηματίας μπορεί, άλλος με 100 χιλιάδες, άλλος με 500 χιλιάδες ευρώ, άλλος με 1 εκατομμύριο ευρώ, ας συνδέσει το όνομά του με την αναγέννηση της ομάδας".

Το συμπέρασμα

Τούτο σημαίνει ότι ο "Τίγρης" βρίσκει έναν ισχυρό σύμμαχο, κάτι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο και αισιόδοξο για την επόμενη ημέρα στην Ένωση. Πρόκειται άλλωστε για ένα τεράστιο μέγεθος και έναν από τους βασικούς χρηματοδότες της ΠΑΕ την 5ετία 2005-2010.

Τα τελευταία τρία χρόνια είχε αποστασιοποιηθεί από το ποδόσφαιρο, έχοντας προηγουμένως πληρώσει μαζί με τον Γκίκα Γκούμα το μερίδιο που τους αναλογούσε, και αντισταθεί σθεναρά σε οποιαδήποτε πίεση του άσκησαν κυρίως οι οργανωμένοι να επαναδραστηριοποιηθεί.

Φαίνεται όμως ότι στις συζητήσεις των τελευταίων ημερών πείστηκε να συμμετάσχει ενεργά στο πρότζεκτ του Δημήτρη Μελισσανίδη με όχημα την κατασκευή γηπέδου στην ιστορική έδρα της ΑΕΚ. Σύμφωνα δε με πληροφορίες του Contra.gr η επιχειρησιακή ομάδα είναι τετραμελής, στην οποία πλην των Μελισσανίδη - Χατζηιωάννου συμμετέχει και ο Πέτρος Παππάς. Ο τέταρτος της παρέας αναζητείται, αν και πιθανολογείται ότι είναι εκτός ΑΕΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK