Ποστάρισμα με... μπουνιά στον Σεμπά ο Βράνιες!

Ο Όγκνιεν Βράνιες ανέβασε ένα ακόμα... προκλητικό ποστάρισμα στο λογαριασμό του στο Instagram, όπου φαίνεται ο Σεμπά να δέχεται χτύπημα στο πρόσωπο στο ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός. Το συνόδευσε με... φαρμακερή ατάκα (φωτογραφία).

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
seba vranies EUROKINISSI

Ο Βόσνιος αμυντικός ξεχωρίζει για το πάθος του εντός και αγωνιστικού χώρου. Την περσινή περίοδο, ο διεθνής άσος είχε ανεβάσει ποστ στο Instagram όπου πάνω σε τάφο έγραφε "θύρα 7" και ο... Eddie ( από το γνωστό συγκρότημα Iron Maiden) κρατούσε μία σημαία της Ένωσης.

Το συγκεκριμένο ποστ έφερε αντιδράσεις και από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ, που έβαλε... χέρι στον Βράνιες, ζητώντας του να είναι πιο προσεκτικός.

Ο 28χρονος άσος φαίνεται πως δεν μπόρεσε να κρατηθεί για ακόμα μία φορά και ανέβασε φωτογραφία στον λογαριασμό του, όπου φαίνεται ο Σεμπά να δέχεται ένα χτύπημα στο πρόσωπο, μία μέρα μετά τη νίκη της ΑΕΚ με 3-2 επί του Ολυμπιακού.

Η ατάκα που το συνοδεύει; "Σόρι Σεμπά"! Οι δυο τους έχουν... ιστορικό, αφού ο Βράνιες έχει ανεβάσει ξανά ποστάρισμα με τον Βραζιλιάνο στους ώμους του σαν... μικρό παιδί!

Ποστάρισμα με... μπουνιά στον Σεμπά ο Βράνιες!

News 24/7

24MEDIA NETWORK