Προς "κιτρινόμαυρη" κοσμοπλημμύρα στη Βέροια

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για την πρώτη εξόρμηση στην επαρχία, για τον αγώνα με τη Βέροια, και όπως προκύπτει μέχρι στιγμής από το ρεπορτάζ θα έχει τη στήριξη του κόσμου της.

Προς "κιτρινόμαυρη" κοσμοπλημμύρα στη Βέροια

Τη Δευτέρα έγινε η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα της ΑΕΚ με τη Βέροια, από την οποία δεν προέκυψε κάποιο ζήτημα σε ό,τι έχει να κάνει με την παρουσία κιτρινόμαυρων οπαδών στο γήπεδο.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, στο γήπεδο θα δώσουν το "παρών" οι φίλοι της Ένωσης, αφού όλες οι πλευρές είναι θετικές ως προς αυτό.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον… ξενοδόχο της όλης ιστορίας που δεν είναι άλλος από τον υφυπουργό Σταύρο Κοντονή, δεν πρόκειται να προχωρήσει σε απαγόρευση μεμονωμένης μετακίνησης οπαδών, πράττοντας ό,τι ακριβώς και στο ματς του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά.

Μάλιστα η παρουσία των κιτρινόμαυρων αναμένεται να είναι και έντονη, αφού το ίδιο είχε συμβεί και την περασμένη σεζόν στο ίδιο γήπεδο με δυσμενέστερες συνθήκες, μια και το ματς είχε πέσει Δευτέρα.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες, όμως πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι, μια και δεν υπάρχουν ενστάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα διαρκείας της ΑΕΚ είναι λιγότερα απ' όσα στη Γ' Εθνική
Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα