Σοκ με Σουκουλίνι στην ΑΕΚ!

Άσχημα μαντάτα για την ΑΕΚ, καθώς ο Μπρούνο Σουκουλίνι τραυματίστηκε στη σημερινή προπόνηση και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία τουλάχιστον δύο μηνών από τους αγωνιστικούς χώρους.

Σοκ με Σουκουλίνι στην ΑΕΚ!

Σοκ στην ΑΕΚ! Ο Μπρούνο Σουκουλίνι τραυματίστηκε στην σημερινή (22/02) προπόνηση της "Ένωσης" και μετέβη άμεσα στο Ιατρικό Κέντρο προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ, ο Αργεντινός έχει υποστεί κάταγμα πέμπτου μεταταρσίου στο αριστερό πόδι υπέστη και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση.

Ο 23χρονος άσος θα έμπαινε άμεσα στο χειρουργείο, αλλά εξαιτίας ενός ειδικού όρου στη συμφωνία με την Μάντσεστερ Σίτι, πρέπει πρώτα να υπάρξει συνεννόηση με τους ιατρούς της αγγλικής ομάδας.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία τουλάχιστον δύο μηνών, το οποίο σημαίνει πως ο Αργεντινός μέσος θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει τα πλέι οφ.

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα