Σοκ με Σουκουλίνι στην ΑΕΚ!

Άσχημα μαντάτα για την ΑΕΚ, καθώς ο Μπρούνο Σουκουλίνι τραυματίστηκε στη σημερινή προπόνηση και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία τουλάχιστον δύο μηνών από τους αγωνιστικούς χώρους.

Σοκ με Σουκουλίνι στην ΑΕΚ!

Σοκ στην ΑΕΚ! Ο Μπρούνο Σουκουλίνι τραυματίστηκε στην σημερινή (22/02) προπόνηση της "Ένωσης" και μετέβη άμεσα στο Ιατρικό Κέντρο προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ, ο Αργεντινός έχει υποστεί κάταγμα πέμπτου μεταταρσίου στο αριστερό πόδι υπέστη και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση.

Ο 23χρονος άσος θα έμπαινε άμεσα στο χειρουργείο, αλλά εξαιτίας ενός ειδικού όρου στη συμφωνία με την Μάντσεστερ Σίτι, πρέπει πρώτα να υπάρξει συνεννόηση με τους ιατρούς της αγγλικής ομάδας.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία τουλάχιστον δύο μηνών, το οποίο σημαίνει πως ο Αργεντινός μέσος θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει τα πλέι οφ.

Μηχανή του χρόνου ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Η 'ασυγχώρητη' από τους Ρωμαίους παρθενία των Χριστιανών και η ποινή του δημόσιου βιασμού

Γιατί οι Ρωμαία αντιμετώπισαν την παρθενία των γυναικών που ασπάστηκαν το Χριστιανισμό ως μέγα εχθρό. Ο δήμιος αναλάμβανε την εκτέλεση του δημόσιο βιασμού τους ή ακόμη και ο ίδιος ο αυτοκράτορας

Κύπρος ΚΥΠΡΙΑΚΟ

Γιαλλουρίδης στο NEWS 247: Να μην θυσιάσουμε την Κύπρο

Τους κινδύνους της «άνισης διαπραγμάτευσης» για την επίλυση του Κυπριακού υπογραμμίζει σε συνέντευξή του στο NEWS 247 o Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής κ. Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης, ο οποίος τονίζει ότι «η ελληνική πλευρά δεν διαπραγματεύεται με τους Τουρκοκύπριους, αλλά ουσιαστικά με την Άγκυρα»

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ