Σοκ με Σουκουλίνι στην ΑΕΚ!

Άσχημα μαντάτα για την ΑΕΚ, καθώς ο Μπρούνο Σουκουλίνι τραυματίστηκε στη σημερινή προπόνηση και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία τουλάχιστον δύο μηνών από τους αγωνιστικούς χώρους.

Σοκ με Σουκουλίνι στην ΑΕΚ!

Σοκ στην ΑΕΚ! Ο Μπρούνο Σουκουλίνι τραυματίστηκε στην σημερινή (22/02) προπόνηση της "Ένωσης" και μετέβη άμεσα στο Ιατρικό Κέντρο προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ, ο Αργεντινός έχει υποστεί κάταγμα πέμπτου μεταταρσίου στο αριστερό πόδι υπέστη και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση.

Ο 23χρονος άσος θα έμπαινε άμεσα στο χειρουργείο, αλλά εξαιτίας ενός ειδικού όρου στη συμφωνία με την Μάντσεστερ Σίτι, πρέπει πρώτα να υπάρξει συνεννόηση με τους ιατρούς της αγγλικής ομάδας.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία τουλάχιστον δύο μηνών, το οποίο σημαίνει πως ο Αργεντινός μέσος θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει τα πλέι οφ.

Τηλεόραση ΜΕΛΕΤΗ

Το Epsilon την έδιωξε και εκείνη απάντησε με Κιμ Γιονγκ Ουν

Παρελθόν αποτελεί η παρουσιάστρια από το δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού μετά από μήνες παλινωδιών. Το κανάλι φαίνεται πως κατήγγειλε το συμβόλαιο συνεργασίας. Η απάντηση της Μελέτη από το twitter με... αγάπη από τη Βόρεια Κορέα

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

LIVE ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Πρώτη Σελίδα