Προχωράει του Μπελκαρουί η ΑΕΚ

Ο Χικάμ Μπελκαρουί όπως όλα δείχνουν θα είναι ο αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός τον οποίο θα αποκτήσει η ΑΕΚ, αφού οι «κιτρινόμαυροι» κλείνουν την περίπτωση της απόκτησής του.

Προχωράει του Μπελκαρουί η ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ έκαναν δεύτερες σκέψεις στο θέμα της απόκτησης του κεντρικού αμυντικού και πλέον η ζυγαριά γέρνει στο να αποκτηθεί ένας ακόμα ποδοσφαιριστής με χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν στο ρόστερ. Ο Κετσπάγια ζήτησε ένα αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό και οι «κιτρινόμαυροι» είναι αρκετά κοντά στο να προχωρήσουν σε συμφωνία με τον Αλγερινό, Χικάμ Μπελκαρουί.

Ο 25χρονος διεθνής Αλγερινός αμυντικός έχει μείνει ελεύθερος από τη Νασιονάλ Μαδέιρα στην οποία αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο και θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη στην οποία βρίσκεται για πρώτη φορά από τον Φεβρουάριο του 2016, έπειτα από παρουσία 5 ετών στα πρωταθλήματα της Αλγερίας και της Τυνησίας. Η ΑΕΚ από την άλλη θέλει να αυξήσει τις λύσεις του προπονητή στο κέντρο της άμυνας και ελπίζει πως ο Μπελκαρουί μπορεί να τις δώσει βοήθειες ενόψει της νέας σεζόν.

Στην «Ένωση» προσπαθούν να λύσουν το γραφειοκρατικό κομμάτι προκειμένου να φέρουν σύντομα τον ποδοσφαιριστή στην Αθήνα, ωστόσο σε κάθε περίπτωση δείχνει σχεδόν απίθανο να προλάβει να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στο Κίελτσε, πριν την επιστροφή της αποστολής και την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK