Πρώην ερυθρόλευκος "στέλνει" τον Ντίντακ στην Εσπανιόλ!

Η Εσπανιόλ... πιέζει για την απόκτηση του Ντίντακ Βιλά όμως δεν έχει ρευστότητα για να προχωρήσει το deal. Αυτή αναμένεται να προκύψει με τη... βοήθεια πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
didac EUROKINISSI SPORTS

Το σίριαλ της ΑΕΚ με τον Ντίντακ Βιλά συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα. Η Mundo Deportivo με νέο δημοσίευμα κάνει λόγο για... επιμονή της Εσπανιόλ στο πρόσωπο του 28χρονου αμυντικού, γράφοντας μάλιστα πως η συμφωνία με την Ένωση μπορεί να κλείσει με ένα ποσό κοντά στο 1.2 με 1.500.000€.

Σε περίπτωση που χρειαστούν περισσότερα χρήματα οι Ισπανοί θα βρεθούν σε δύσκολη θέση, όμως τη λύση μπορεί να δώσει ένας πρώην... ερυθρόλευκος. Ο λόγος για τον Ρομπέρτο που είναι φανερό πως δεν υπολογίζεται από τον Κίκε Σάντεθ Φλόρες, με αποτέλεσμα να μπει στην transfer list του Ισπανού τεχνικού.

Ο 31χρονος τερματοφύλακας αποτελεί διακαή πόθο του Μίτσελ στην Μάλαγα, όμως η αρχική πρόταση έχει απορριφθεί ( περίπου 1.500.000€) και πλέον αναμένεται η νέα που, λογικά, θα γίνει αποδεκτή.

Με αυτά τα χρήματα μπορεί να κλείσει τόσο ο Ντίντακ Βιλά όσο και να προχωρήσουν άλλα μεταγραφικά θέματα της Εσπανιόλ. Μένει να δούμε αν το ισπανικό δημοσίευμα επιβεβαιωθεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK