Ψάχνει από τώρα κεντρικό αμυντικό

Η ΑΕΚ ξεκίνησε τις μεταγραφικές αναζητήσεις με την προαναγγελία των ταξιδιών των Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο στο εξωτερικό, με το βάρος να πέφτει στο κέντρο της άμυνας.

Ψάχνει από τώρα κεντρικό αμυντικό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το ταξίδι των Άλεξ Ντε Μπαρτόλο και Μπράνκο Μιλοβάνοβίτς στην Πορτογαλία προκειμένου να παρακολουθήσουν μια σειρά από αγώνες, ενδεχομένως να φέρει κάποιες εξελίξεις στο μεταγραφικό κομμάτι του σχεδιασμού της ΑΕΚ, αν και είναι ακόμα νωρίς. Επιθυμία των ανθρώπων της «Ένωσης» είναι ένα έχουν γεμάτη ατζέντα προκειμένου σε κάθε περίπτωση να υπάρχουν εναλλακτικές.

O 28χρονος Γιόαν Ταβάρες και ο 22χρονος Σενεζαλέζος Ουμάρ Ντιακιτέ της Εστορίλ, συμπεριλαμβάνονται μεταξύ των περιπτώσεων ποδοσφαιριστών που εξετάζουν οι «κιτρινόμαυροι» για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, αλλά πολύ σύντομα όπως όλα δείχνουν, θα προκύψουν και νέοι στόχοι από τους αγώνες που θα παρακολουθήσουν Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο, επί πορτογαλικού εδάφους.

Είναι σαφές ότι η απόκτηση κεντρικού αμυντικού αποτελεί προτεραιότητα για την ΑΕΚ στο προσεχές μεταγραφικό παζάρι και οι άνθρωποι του συλλόγου βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης του ποδοσφαιριστή (ή των ποδοσφαιριστών) που θα στελεχώσουν το κέντρο της άμυνας.

Ταξιδιών συνέχεια

Βέβαια τα ταξίδια παρόμοιου σκοπού δεν αναμένεται να περιοριστούν για την ΑΕΚ στο προσεχές για την Πορτογαλία, αφού θα ακολουθήσουν… μεταγραφικές εξορμήσεις σε Γαλλία, Ισπανία και Αργεντινή. Ούτως ή άλλως δεν είναι μυστικό ότι ο Ντε Μπαρτόλο έχει την ικανότητα να φέρνει… ψαγμένες περιπτώσεις παικτών από τη Λατινική Αμερική στην Ελλάδα αφού υπάρχει το δεδικασμένο των Μαρτίνες, Βιγιαφάνες, Γκάλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Βλέπει Ταβάρες και Ντιακιτέ η ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK