Ο Αραούχο... ψήνει μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ!

Σέρχιο Αραούχο και ο... φευγάτος Ντίντακ Βιλά άρχισαν το... ψηστήρι σε υποψήφιο μεταγραφικό άσο της ΑΕΚ, με σκοπό να τον πείσουν να υπογράψει στην Ένωση!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο ένας δεν είναι πλέον στην ΑΕΚ, καθώς επέστρεψε στη Λας Πάλμας μετά το πέρας του δανεισμού του στους "κιτρινόμαυρους". Ο άλλος είναι με το ένα πόδι εκτός ΑΕΚ, καθώς ( σύμφωνα με τα καταλανικά ΜΜΕ) βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στην Εσπανιόλ. Μπορεί και με το ενάμιση μετά την απόκτηση του Έλντερ Λόπες.

Αυτοί οι δύο, ωστόσο, είπαν τα καλύτερα λόγια στον Χάιμε Ρομέρο όταν τους ζήτησε την άποψή τους για τους "κίτρινους". Λογικό είναι, εξάλλου, όταν έρχεται ένας ξένος στην Ελλάδα να ρωτά ανθρώπους που γνωρίζει για το πρωτάθλημα της χώρας μας.

Πόσο μάλλον ανθρώπους που γνωρίζουν και τον οργανισμό ΑΕΚ. Με τον Ντίντακ Βιλά υπήρξαν συμπαίκτες στην Κ19 της εθνικής Ισπανίας και διατηρούν μέχρι και σήμερα καλές σχέσεις. Με τον Σέρχιο Αραούχο, ο Χάιμε Ρομέρο βρήκε επαφή μέσω αδελφικού του φίλου και συμπαίκτη του "Τσίνο" στη Λας Πάλμας.

"Μην το σκέφτεσαι, πήγαινε", είπαν αμφότεροι. Σε μια εποχή που οι Ισπανοί ακούν Ελλάδα και... τρέχουν μακριά. Σε μια εποχή που προτιμούν μια μεσσαία ομάδα της Primera, ή μια ιστορική της Segunda που υπόσχεται άνοδο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK