Πώς ο Αραούχο κατάφερε να πάρει το αγαπημένο του "11" στην ΑΕΚ

Η φυγή του Ούγκο Αλμέιδα από την ΑΕΚ, δεν ελευθέρωσε απλά τη θέση στο ρόστερ για την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο, αλλά βοήθησε ώστε ο Αργεντινός να πάρει ένα νούμερο στη φανέλα του εξαιρετικά σημαντικό για τον ίδιο και τον κόσμο της Ένωσης. Το "11"...

Πώς ο Αραούχο κατάφερε να πάρει το αγαπημένο του "11" στην ΑΕΚ

Ο Σέρχιο Αραούχο είναι "κολλημένος" με το νούμερο "11", γι' αυτό άλλωστε το' χει συνδέσει με τ' όνομά του και το' χει κάνει σήμα κατατεθέν στα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, τις επικαλαμίδες του και φυσικά στα social media.

Στην ΑΕΚ, γνωρίζοντας την "τρέλα" του "Κινέζου" με το... 11 και την αγάπη του κόσμου για το συγκεκριμένο νούμερο που για χρόνια ολόκληρα αναζητούσε ένα βαρβάτο "11αρι" και το βρήκε στον Σέρχιο Αραούχο, τα κανόνισε και ο "Τσίνο" παίρνει πίσω τη φανέλα του!

Το "11" είχε δοθεί αρχικά στον Γιακουμάκη, ωστόσο κατόπιν συνεννόησης ο Έλληνας επιθετικός παίρνει το "9" του Αλμέιδα που αποχώρησε ως ελεύθερος από την Ένωση και ο Αραούχο το αγαπημένο του "11".

Αξίζει να σημειωθεί πως όταν κυκλοφόρησαν οι φετινές φανέλες της ΑΕΚ, πολλοί φίλοι της ομάδας, χωρίς να γνωρίζουν το τι μέλλει γενέσθαι με τον Αργεντινό, τύπωσαν από μόνοι τους στις εμφανίσεις το όνομα και το νούμερο του Αργεντινού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK