Ρομάνο: "Κόκκινη και φυλακή στον Βάργκας"

Στο σκληρό μαρκάρισμα του Ρόναλντ Βάργκας στο παιχνίδι του Ηρακλή με την ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Ντιέγκο Ρομάνο σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Αναλυτικά όσα είπε στο "Metropolis":

Για το παιχνίδι: "Τέτοιο παιχνίδι θα ήταν κάλο να το παίξουμε σε να κανονικό γήπεδο. Βγάλαμε πάθος δύναμη και πήραμε την ισοπαλία που ήταν σημαντική για μας".

Για το αν η βροχή τους εμπόδισε να αποδώσουν: "Ήταν πολύ επικίνδυνο το γήπεδο, καλύτερα ο αγώνας να γίνονταν αλλά ημέρα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα και δεν ήταν και αυτό που ήθελε να δει και ο κόσμος".

Για το αν φοβήθηκε την ήττα μετά το γκολ της ΑΕΚ: "Σίγουρα ήταν μια δύσκολη στιγμή γιατί ξέραμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε ή να χάσουμε από στημένη φάση. Όμως μετά βγάλαμε πάθος και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και το παιχνίδι".

Για το γκολ του Ζιαμπάρη: "Ήταν ωραίο γκολ. Το έβαλε σαν τον Ζιντάν".

Για το αν τους αφήνει ικανοποιημένους η ισοπαλία: "Δεν ήμασταν τόσο χαρούμενοι. Θέλαμε τη νίκη και αν ήταν καλύτερο το γήπεδο και θα παίζαμε καλύτερο ποδόσφαιρο για παίρναμε τη νίκη".

Για την φάση με τον Βάργκας: "Ήταν κόκκινη και φυλακή αυτό το μαρκάρισμα, αλλά ο διαιτητής έδωσε μόνο κίτρινη".

 

Για το αν μπορεί να μπει ο Ηρακλής στην πεντάδα: "Έχουμε ελπίδες. Δουλεύουμε κάθε μέρα πολύ σκληρά και δεν ήμαστε πολύ μακριά. Περιμέναμε να κερδίσουμε για να πλησιάσουμε στην πεντάδα αλλά μείναμε στην ισοπαλία. Τώρα θα ετοιμαστούμε την Δευτέρα για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ώστε να πάρουμε το διπλό".

Για τους νεοαποκτηθέντες: "Είναι καλοί παίκτες και χαρακτήρες, μπήκαν γρηγορότερα στα αποδυτήρια. Θα βοηθήσουν σίγουρα, όπως και όλοι οι παίκτες που δεν αγωνίζονται τόσο συχνά. Έχουμε κρατήσεις τον κορμό από πέρσι".

Για τον κόσμο του Ηρακλή: "Ξέρουμε ότι ο κόσμος είναι διπλά μας. Εμείς θέλουμε να τους δώσουμε χαρά, να πέτυχουμε τους στόχους μας και να πάμε τον Ηρακλή πιο ψηλά".