Σαρρής στο Contra.gr: "Εχω αρκετό καιρό να δω τον κ. Δημητρέλο"

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ με δήλωσή του στο Contra.gr ξεκαθαρίζει πως δεν συναντήθηκε με τον Ανδρέα Δημητρέλο, ούτε σήμερα ούτε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Επίσης ότι έχει να δει τον πρόεδρο της ΑΕΚ αρκετό καιρό.

Σαρρής στο Contra.gr: "Εχω αρκετό καιρό να δω τον κ. Δημητρέλο"

"Δεν είδα τον κ. Δημητρέλο, δεν γνωρίζω για ποιο ραντεβού με ρωτάτε. Έλειπα στην UEFA, στη Γενέυη, επέστρεψα σήμερα και φεύγω απόψε για Χίο. Ούτε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας συναντήθηκα με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, τον οποίο έχω να δω αρκετό καιρό." δήλωσε στο Contra.gr ο Γιώργος Σαρρής.

Σε ερώτησή μας, αν βρήκε στο γραφείο του στην ΕΠΟ κάποιο dvd της ΑΕΚ (με στιγμιότυπα από τα οποία να καταδεικνύεται η αδικία που έχει υποστεί φέτος σε κάποια ματς η "Ενωση") ο κ. Σαρρής ήταν σαφής: " Όχι, δεν μου παραδόθηκε κανένα dvd. Δεν ξέρω κάτι για dvd".

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει καταγεγραμμένη δήλωση του προέδρου της ΑΕΚ πως επισκέφθηκε μέσα στην εβδομάδα τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Από την άλλη, ωστόσο, είναι απορίας άξιον πως ο κ. Δημητρέλος επιτρέπει ή ακόμα και συναινεί με την τακτική "κύκλων της ΠΑΕ" να διοχετεύουν προς τα μέσα ενημέρωσης την πληροφορία ότι συναντήθηκε με τον κ. Σαρρή και ότι ζήτησε "ισονομία και δικαιοσύνη".

Σε άλλες περιπτώσεις και άλλα θέματα, ο κ. Δημητρέλος εμφανίστηκε ιδιαιτέρως ευαίσθητος κι έκανε τις ανάλογες παρεμβάσεις ή διαψεύσεις. Αντιθέτως στη συγκεκριμένη περίπτωση, αφήνει να αιωρείται και να αναπαράγεται η είδηση μιας συνάντησης (με κορυφαίο θεσμικό παράγοντα του ποδοσφαίρου) που δεν έγινε ποτέ. Κι επί της ουσίας εκτίθεται χωρίς λόγο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK