Σε εφαρμογή το plan b για τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ

Μετά την ανακοίνωση του Χάβι Βάρας από τη Λας Πάλμας, η ΑΕΚ θέλει να κλείσει εντός της εβδομάδας το θέμα του τερματοφύλακα. Φαβορί ο Μπαρόχα, δεν αποκλείεται να εξεταστεί και άλλη περίπτωση που έχει προταθεί.

Σε εφαρμογή το plan b για τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ

Η επιθυμία των ανθρώπων της ΑΕΚ για νέα επαφή με τον Χάβι Βάρας έμεινε... επιθυμία αφού οι εξελίξεις πρόλαβαν τους "κιτρινόμαυρους" με τον Ισπανό τερματοφύλακα να υπογράφει στη Λας Πάλμας και να ανακοινώνεται επίσημα.

Από εκεί και πέρα στην Ένωση τρέχουν το plan b με τον Άλεν Μπαρόχα να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των "κιτρινόμαυρων" εναλλακτικών.

Με τον τερματοφύλακα της εθνικής Βενεζουέλας υπάρχουν προχωρημένες επαφές ενώ στην ΑΕΚ θέλουν να κλείσουν το θέμα του τερματοφύλακα μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για κάποιον από τους γκολκίπερ που έχει προταθεί, με τον Μπαρόχα ωστόσο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Διαβάστε ακόμη

Αντρέ Σιμόες: Ένα στοίχημα με καλές πιθανότητες

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ