Σε "σύγκρουση" δύο της ΑΕΚ για τον τίτλο του πιο... φευγάτου

Θέλοντας και μη η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτηση ενός χαφ, η... ταχύτητά του θα κριθεί ανάλογα με την πορεία της πρωταθλήτριας στις ευρωπαϊκές "μάχες". Δύο παίκτες της Ένωσης, πάντως, που παίζουν σ' αυτή τη θέση ανταγωνίζονται για το ποιος θα φύγει πρώτος με ξεκάθαρο φαβορί.

Σε "σύγκρουση" δύο της ΑΕΚ για τον τίτλο του πιο... φευγάτου

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε, έκρινε και το μόνο που απομένει τώρα είναι να δείξει ποιος από τους Μοράν - Αϊντάρεβιτς θα φύγει πρώτος από την ΑΕΚ.

Αμφότεροι οι δύο χαφ, όπως συμβαίνει καθ' όλη την παρουσία τους στην Ένωση, έτσι και τώρα, δεν ενθουσιάζουν με την απόδοσή τους, βάζοντας τον κόουτς σε σκέψεις όσον αφορά τον έναν που θα παραμείνει στο ρόστερ για να πάρει άλλη μία ευκαιρία μέχρι τον Γενάρη τουλάχιστον.

Ο Άλεφ, ο Σιμόες και ο Γαλανόπουλος είναι καλές λύσεις για τη μεσαία γραμμή, ωστόσο χρειάζεται ενίσχυση και δεν αποκλείεται μετά τα δύο πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια για το Champions League, η ΑΕΚ να κάνει το... μπάσιμο για έναν ακόμη χαφ.

Φαβορί για να φύγει από την ΑΕΚ είναι ο Αϊντάρεβιτς τον οποίο ο Ουζουνίδης "έκοψε" από το αποψινό φιλικό με τον Ατρόμητο (εκτός είναι και ο Μοράν, αλλά αυτός αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού), ενώ το συμβόλαιό του εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι (2019) σε αντίθεση με του Ισπανού που... φρενάρει το μακρινό 2021!

News 24/7

24MEDIA NETWORK