Σε συζητήσεις ΑΕΚ - Λυμπερόπουλος!

Η ΑΕΚ δεν διέψευσε ποτέ κανένα δημοσίευμα που αφορούσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και το Contra.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι η Ένωση όχι απλά έχει ψηλά στη λίστα της τον Νίκο Λυμπερόπουλο ως βασικό αντικαταστάτη του Σουηδού, αλλά έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές και η συμφωνία θετική είτε αρνητική αναμένεται τις επόμενες μέρες.

Σε συζητήσεις ΑΕΚ - Λυμπερόπουλος!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει μπει για τα καλά στο "κάδρο" ως ο βασικός αντικαταστάτης του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Αυτό αποτελεί γεγονός...

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή, συζητούν και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες, το πολύ μέχρι την Τετάρτη να ξεκαθαρίσει το ζήτημα της επιστροφής ή όχι του Λυμπερόπουλου στην ΑΕΚ.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πάντως, ότι από την Ένωση το πρώτο όνομά που... διέρρευσε αμέσως μετά τα νέα που κόμισαν οι Σουηδοί δημοσιογράφοι είναι του Νίκου Λυμπερόπουλου. Ο Μαϊστόροβιτς φέρθηκε επαγγελματικά σε όλους τους τομείς όσον αφορά την ΑΕΚ, δεν σχολίασε ποτέ τα δημοσιεύματα που έβλεπαν κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας και τον ήθελαν να φεύγει από την ομάδα, ενώ όταν ρωτήθηκε αναφορικά με το ζήτημα σημείωσε άκρως συνετά ότι στοχεύει για το καλύτερο στον "δικέφαλο", ενώ την ίδια ώρα το... διαζύγιο είχε μπει μπρος και από τις δύο πλευρές.

Στον πρώην κεντρικό αμυντικό χρεώθηκαν κάποια ζητήματα, κυρίως όμως πήρε κακό βαθμό σχετικά με το πόσο κοντά ήταν στους ποδοσφαιριστές. Έκανε τη δουλειά του από το πόστο του και με το παραπάνω, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό.

Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει γίνει αυτή τη στιγμή ο κεντρικός πρωταγωνιστής στο "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ. Ο "Λύμπε", εκτός από το ότι έχει κερδίσει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά των οπαδών της ΑΕΚ, είναι και ένας άνθρωπος που χαίρει εκτίμησης και της παρούσας διοίκησης.

Άλλωστε, ο Λυμπερόπουλος δεν έφυγε ποτέ... μαλωμένος από την ομάδα και συνέχισε να έχει καλές σχέσεις με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ παράλληλα βρισκόταν σε ανοιχτή γραμμή με όλο το τιμ της Ένωσης για διάφορα επαγγελματικά ζητήματα.

Η προσωπικότητα του "Λύμπε", εκτός δηλαδή από τα μεταγραφικά ζητήματα, είναι αυτή που θέλουν να εκμεταλλευτούν στην ΑΕΚ. Έναν άνθρωπο δηλαδή που έχει ζήσει ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές μέσα στα αποδυτήρια και διαθέτει την ευχέρεια να είναι κοντά στους ποδοσφαιριστές να βλέπει τις αδυναμίες και να δρα στο σωστό τάιμινγκ για να διορθώνει και να προλαβαίνει καταστάσεις.

Φυσικά, εφόσον όλα κυλήσουν σύμφωνα με το ρεπορτάζ και ο Λυμπερόπουλος επιστρέψει στην ΑΕΚ, αυτή η επιστροφή υποθέτουμε πως θα είναι υπό διαφορετικές συνθήκες σε σύγκριση με το παρελθόν. Ο Μεσσήνιος θέλει να έρθει και να παράγει έργο με νέες ιδέες και... μοντέρνες παρεμβάσεις εκεί που χρειάζεται.

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK