Σιμόες: Το απόλυτο ταίρι του Γιόχανσον

Οι συνεχόμενες πολύ καλές εμφανίσεις του Αντρέ Σιμόες προσφέρουν στην ΑΕΚ την ελπίδα ότι μαζί με τον Γιάκομπ Γιόχανσον έχει δημιουργεί ένα κέντρο για... πρωτάθλημα.

Σιμόες: Το απόλυτο ταίρι του Γιόχανσον
Σιμόες ΑΕΚ

Ο Αντρέ Σιμόες εξελίσσεται σε σταθερή αξία για την ΑΕΚ, καθώς οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Πορτογάλου μέσου με τα "κιτρινόμαυρα" συνεχίστηκαν στη Ξάνθη. Ο Σιμόες ήταν παντού! Έτρεχε, έκοβε και έδινε την εντύπωση… χταποδιού, προσπαθώντας παράλληλα να σπρώξει την ομάδα του μπροστά.

Με την εξαιρετική εμφάνισή του στον αγώνα στα Πηγάδια, ο Σιμόες κάλυψε και τον Γιόχανσον. Όχι ότι ο Σουηδός ήταν αρνητικός, είχε όμως ένα θέμα κάποιες λανθασμένες μεταβιβάσεις. Οι δυο τους αποτελούν ένα τρομερό δίδυμο στον άξονα του κέντρου της ΑΕΚ και δείχνουν ότι ταιριάζουν αρμονικά ακόμα και στις μέτριες ημέρες τους. Ή ακόμα περισσότερο στις μέτριες ημέρες της ομάδας (σε φιλικά και επίσημα), όταν και κρατούν τη σημαία ψηλά.

Ο Σιμόες φαίνεται ότι έχει φτιαχτεί με την παρουσία του στην ΑΕΚ. Πρόκειται για ένα παιδί που είχε όλα τα αθλητικά και ποδοσφαιρικά προσόντα από όταν αγωνιζόταν στην Πορτογαλία με τα χρώματα της Μορεϊρένσε και το μόνο που περίμενε ήταν η ευκαιρία να παίξει σε ομάδα που πρωταγωνιστεί.

Η ΑΕΚ τού έδωσε αυτή την ευκαιρία και ο Σιμόες την άρπαξε από τα μαλλιά, δικαιώνοντας τους ανθρώπους της «Ένωσης» για την επιλογή τους να εξασφαλίσουν την υπογραφή του από τον περασμένο Γενάρη.

Είναι πολύ σημαντικό για τον Δέλλα που έχει δύο σημαντικούς και -σχεδόν πάντα- σταθερούς ποδοσφαιριστές σε ένα από τα πιο νευραλγικά κομμάτια της ομάδας. Σιμόες και Γιόχανσον αποτελούν τη σπονδυλική στήλη της ΑΕΚ και δίνουν μια επιπλέον ασφάλεια στα σέντερ μπακ, κάτι το οποίο θα… εξαργυρώσει η "Ένωση" ενόψει συνέχεια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK