Σκέψη για Σεντέρος, σε πρώτο πλάνο ο Πατίτο

Στην ΑΕΚ θέλουν να το τρέξουν στο μεταγραφικό για να καλύψουν τον χρόνο που χάθηκε. Σε καλό δρόμο του Πατρίσιο Ροντρίγκες, εξετάζουν Σεντέρος για το κέντρο της άμυνας.

Σκέψη για Σεντέρος, σε πρώτο πλάνο ο Πατίτο

H προετοιμασία της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε και πλέον -ένα από τα πράγματα που αναμένεται να γίνουν- είναι το ζύγισμα του ρόστερ από τον Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός τεχνικός έχοντας πλέον πλήρη εικόνα του ρόστερ, αναμένεται να αποφασίσει για τις θέσεις που «παίζουν» σε αυτό, γεγονός σημαντικό και για να ξεκαθαρίσει το τοπίο ως προς τους ξένους (μη κοινοτικούς).

Από εκεί και πέρα, σε ότι έχει να κάνει με το μεταγραφικό κομμάτι, στην ΑΕΚ καταλήγουν στην περίπτωση του Πατρίσιο Ροντρίγκεζ σε ότι αφορά τον εξτρέμ, με τον Αργεντίνο να βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με την πλευρά της «Ένωσης». Το πράγμα μέχρι αυτή την ώρα πηγαίνει καλά και όλα δείχνουν πως ο Πατίτο θα ταξιδέψει πολύ σύντομα στην Αθήνα για το τελικό μέρος των συζητήσεων και την επισημοποίηση της συμφωνίας.

Σε ότι αφορά το θέμα του κεντρικού αμυντικού, η περίπτωση του 25χρονου αριστεροπόδαρου Χισέμ Μπελκαρουί είναι πάντα στην κορυφή της ατζέντας της ΑΕΚ, ωστόσο υπάρχει μια πισινή λόγω του γεγονότος ότι ο Αλγερινός δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο και συνεπώς λαμβάνει θέση ξένου στο ρόστερ. Η περίπτωση που στην «Ένωση» δουλεύουν τις τελευταίες μέρες είναι εκείνη του 31χρονου Ελβετού, Φιλίπ Σεντέρος με μεγάλη καριέρα σε Άρσεναλ, Μίλαν, Βαλένθια, Φούλαμ, Άστον Βίλα και -προσφάτως- Γκρασχόπερς.

Ο Σεντέρος έμεινε και αυτός ελεύθερος, στην ΑΕΚ εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του και το ζήτημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η περίοδος που σφίγγουν τα γάλατα

News 24/7

24MEDIA NETWORK