Σκουρλέτης: "Υπέγραψα για το γήπεδο της ΑΕΚ"

Ο Πάνος Σκουρλέτης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, παραδέχθηκε πως έβαλε την υπογραφή του στο φάκελο για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το γήπεδο της ΑΕΚ.

Σκουρλέτης: "Υπέγραψα για το γήπεδο της ΑΕΚ"

Ο Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, επιβεβαίωσε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, πως έβαλε την υπογραφή του για την έγκριση της περιβαλλοντικής μελέτης για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

"Να σας δώσω και μια είδηση, υπέγραψα σήμερα (31/3) την άδεια για το γήπεδο της ΑΕΚ", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υπουργός.

Η υπογραφή του κ. Σκουρλέτη ήταν η τελευταία που περίμενε η "Ένωση" μετά από έναν κύκλο διαβουλεύσεων που διήρκεσε 10 μήνες και συγκέντρωσε σειρά εγκρίσεων και υπογραφών, πριν από την τελευταία του ΥΠΑΠΕΝ.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Υπογραφές και μπουλντόζες για το γήπεδο της ΑΕΚ

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα