Στημένα και... γκολ!

Η ΑΕΚ όπως συνέβη την περασμένη σεζόν, έτσι και φέτος, εκμεταλλεύεται τις στημένες μπάλες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και -συνήθως- κερδίζει βαθμούς στα ματς που δεν εξελίσσονται καλά.

Στημένα και... γκολ!
INTIME SPORTS

Οι στημένες μπάλες είναι ένας πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να βρει λύσεις μια ομάδα που δεν είναι στη μέρα της. Η ΑΕΚ του Δέλλα είναι μια ομάδα που έχει ξελασπωθεί με αυτό τον τρόπο αρκετά συχνά τις φορές που τα έβρισκε μερικώς μπαστούνια και της στράβωναν κάποια ματς. Αυτό συνέβη σε μεγάλο βαθμό πέρσι στo σύντομο πέρασμα της "Ένωσης" από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, συμβαίνει και φέτος την επιστροφή της ΑΕΚ στη μεγάλη κατηγορία.

Στημένα και... γκολ!
INTIME SPORTS

Την περασμένη σεζόν η ΑΕΚ στήριξε την πορεία της στη Football League στο γεγονός ότι δεν… έδινε δικαιώματα στους αντιπάλους της αφού έβρισκε έναν τρόπο να παίρνει ακόμα και τα ματς τα οποία δεν εξελίσσονταν καλά για την ίδια. Ο τρόπος αυτός ήταν οι στημένες φάσεις που έβγαλαν την ΑΕΚ από τη δύσκολη θέση πέρσι και φέτος.

Φρέσκα κουλούρια

Η ΑΕΚ στα τελευταία τρία ματς έχει σκοράρει ισάριθμες φορές από στημένες μπάλες. Στην Τούμπα από το πόδι του Βάργκας στο κεφάλι του Αραβίδη, πήρε κεφάλι στο σκορ κόντρα στη ροή του ματς. Στη Βέροια πήρε τη νίκη στο τελευταίο λεπτό χάρη στην εύστοχη εκτέλεση φάουλ του Μπαρμπόσα, ενώ την περασμένη Κυριακή στην Καλογρέζα έσωσε την παρτίδα επίσης με στημένο, με τον Γκάλο σε ρόλο δημιουργού και τον Κρισάντους εκτελεστή.

Στημένα και... γκολ!
INTIME SPORTS

Κάτι παρόμοιο συνέβη και πέρσι

Στο πρώτο ματς της "Ένωσης" για τη Β’ Εθνική μπροστά στο κοινό της κόντρα στον Απόλλωνα η ΑΕΚ έβαλε τις βάσεις για να πάρει τη νίκη μέσα από στημένη μπάλα. Ο Μάνταλος σέρβιρε στο κεφάλι του Ντακόλ ο οποίος ισοφάρισε και έβαλε την ΑΕΚ στο ματς, αφού μέχρι το 60 έχανε με 0-1.

Το ίδιο συνέβη και μία εβδομάδα αργότερα στα Χανιά. Ο Μάνταλος -έστω και κατά λάθος- έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από στημένο στο 75’ ενώ με τον ίδιο τρόπο δέκα λεπτά αργότερα έστειλε συστημένη τη μπάλα στο κεφάλι του Κολοβέτσιου που έγραψε το 0-2 και τελείωσε ένα ματς. Κάτι παρόμοιο έγινε και στον αγώνα της Ριζούπολης με τον Αραχναϊκό. Με δύο στημένες μπάλες η ΑΕΚ ανέτρεψε το ματς και νίκησε με 1-2. Με λίγα λόγια η "Ένωση" του Δέλλα έχτισε στην αρχή του πρωταλήματος μια καλή βάση βαθμών πάνω στην οποία στηρίχθηκε η πορεία της. Αυτή η καλή βάση διασώθηκε -και- πέρσι από τις στημένες μπάλες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK