Στην Αμερική ο Ντέμης, το Μάιο η ΓΣ

Όπως αναμενόταν, στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ επισημοποιήθηκε η αναβολή της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ, η οποία θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου. Σε αναζήτηση 150.000 ευρώ για τον Μαϊστόροβιτς. Στις ΗΠΑ ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Στην Αμερική ο Ντέμης, το Μάιο η ΓΣ

Όπως αναμενόταν, στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ επισημοποιήθηκε η αναβολή της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ. Αντί για την Τετάρτη (23 Απριλίου) θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου. Κι αν μέχρι τότε δεν είναι έτοιμος ο Νικολαΐδης να παρουσιάσει τη δική του βιώσιμη λύση, η συνέλευση θα πάει για τις 23 Μαΐου. Να σημειωθεί ότι είναι η τέταρτη συνεχόμενη αναβολή μετά τις 7, 14 και 28 Μαρτίου!

Στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ οι τόνοι ήταν δραματικοί στο μείζον πρόβλημα της χρηματοδότησης. Τονίστηκε ιδιαιτέρως η συνεχιζόμενη απουσία και αδιαφορία του Νίκου Νοτιά και τα “πυρά” έπεσαν στον εκπρόσωπό του στο συμβούλιο Βασίλη Σίμο.

Στην ΑΕΚ ψάχνουν 150 χιλιάρικα για να καλύψουν εκκρεμότητες με Μαϊστόροβιτς και μάνατζερ ενόψει της απόφασης της ΟΥΕΦΑ για την αδειοδότηση της ομάδας. Επίσης χρήματα για να σφραγιστούν στην εφορία 80.000 εισιτήρια που θα τυπωθούν συνολικά για τα 3 ματς των πλέι οφ.

Στο μεταξύ ο Ντέμης Νικολαΐδης δέχτηκε πρόσκληση από το κλαμπ των οπαδών της ΑΕΚ στη Ν.Υόρκη για να παρευρεθεί στο Σάββατο στον ετήσιο χορό τους. Το πιθανότερο είναι πως αν μεταβεί στις ΗΠΑ δεν θα έχει την ευκαιρία να ανταμώσει με τον Νίκο Νοτιά. Ο μεγαλομέτοχος λέγεται πως βρίσκεται σε επαγγελματικό ταξίδι στη Ν.Υόρκη. 

Μπάλες ΜΠΑΛΕΣ

Ποιο είναι το πιο μεγάλο διπλό ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη;

Μετά το μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού στο Emirates, σου δίνουμε την ευκαιρία να ψηφίσεις την κορυφαία στιγμή ελληνικού συλλόγου έξω από τα σύνορα. Εντάξει, υπάρχουν και μερικές ισοπαλίες που κάνουν για νίκες. Το ίδιο είναι.

Ζωή Κωνσταντοπούλου ΖΩΗ-ΒΟΥΤΣΗΣ

Αυτή την παράδοση-παραλαβή δεν πρέπει να τη χάσεις (Vid)

Σύντομη, αλλά γεμάτη νόημα η τελετή παράδοσης παραλαβής της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της βουλής Νίκο Βούτση. Θα μας κρίνει όλους η ιστορία είπε η απελθούσα πρόεδρο για να λάβει την απάντηση πως "μας κρίνει καθημερινά ο λαός" (Vid)

comments powered by Disqus

Επιλογές

Πρώτη Σελίδα