Στην Ανόρθωση περιμένουν την... απόλυση Κετσπάγια

Ο εκπρόσωπος τύπου της κυπριακής ομάδας ήταν αινιγματικός σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του, μην διαψεύδοντας, ούτε επιβεβαιώνοντας για τον Γεωργιανό. Παρέπεμψε για το βράδυ μετά το δ.σ. της Ανόρθωσης που προηγείται του ματς της ΑΕΚ στην Λάρισα.

Στην Ανόρθωση περιμένουν την... απόλυση Κετσπάγια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά λέει η γνωστή ελληνική παροιμία. Κάτι που επιβεβαιώνεται και στην υπόθεση Κετσπάγια- Ανόρθωσης. Μετά την ήττα της ΑΕΚ στο “Καραισκάκης” και την εντονότατη αμφισβήτηση του Γεωργιανού τεχνικού, υπήρξε φημολογία στην Κύπρο πως η Ανόρθωση θέλει και... καιροφυλακτεί για να πάρει πίσω τον πρώην προπονητή της.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια αποτελεί κοινό μυστικό πως στη Λάρισα παίζει την θέση του στον πάγκο της ΑΕΚ. Ενδεχομένως μάλιστα ακόμη και η νίκη να μην του φτάσει!! Προφανώς και στην Ανόρθωση γνωρίζουν πολύ καλά τι συμβαίνει στην Ένωση με τον Τιμούρ και περιμένουν. Γιατί διαφορετικά θα φρόντιζαν να κλείσουν την υπόθεση. Αυτοί όμως, κάνουν το αντίθετο, κρατώντας αναμμένη την...φωτιά.

«Είναι ένα ευαίσθητο θέμα. Πρέπει να είμαστε όλοι πολύ προσεχτικοί με αυτό. Ο Κετσπάγια είναι προπονητής της ΑΕΚ Αθηνών και όταν τελειώσει η συνεδρία (σ.σ. διοικητικό συμβούλιο της Ανόρθωσης) θα μπορούμε να πούμε και κάτι περισσότερο. Θα παρθούν σημαντικές και καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον στην ομάδα. Δεν διαψεύδουμε για Κετσπάγια, ούτε και επιβεβαιώνουμε. Περιμένουμε την συνεδρία. Μέχρι απόψε θα λυθούν όλες οι απορίες...” ήταν οι μεσημεριανές ραδιοφωνικές δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπο yτης Ανόρθωσης, Σάββα Πηλακούτα, στον ραδιοφωνικό σταθμό Αστρα. Διευκρινίζοντας τουλάχιστον πως μέχρι στιγμής κανένμας απο την Ανόρθωση δεν έχει προσεγγίσει τον Κετσπάγια.

Η Ανόρθωση με μια νίκη σε επτά αγωνιστικές αναζητεί έναν...σωτήρα και ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει ακόμη πολλούς φίλους στην ομάδα που τον πιστεύουν και πιέζουν την διοίκηση να τον...περιμένει μέχρι να φύγει από την ΑΕΚ. Σημειολογικά αναφέρουμε πως το κρίσιμο σημερινό συμβούλιο της Ανόρθωσης το οποίο θα συζητηθεί και η περίπτωση του Κετσπάγια προηγείται χρονικά κατά μιας ώρας του ματς της ΑΕΚ του Κετσπάγια στην Λάρισα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η (μη) αναστρέψιμη κατάσταση για Τιμούρ
Κυπριακά σενάρια για Κετσπάγια - Ανόρθωση

News 24/7

24MEDIA NETWORK