Ήρθε και υπογράφει στην ΑΕΚ ο Αϊνταρέβιτς

Ο Αστρίτ Αϊνταρέβιτς βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους "κιτρινόμαυρους" .

Ήρθε και υπογράφει στην ΑΕΚ ο Αϊνταρέβιτς
ajaredic

Έτοιμη να ολοκληρώσει την πρώτη μεταγραφή της είναι η ΑΕΚ, καθώς ο Αστρίτ Ατζάρεβιτς βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας στην Αθήνα. Ο Σουηδός άσος έφθασε στη χώρα μας προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπογράψει το συμβόλαιό του και θα ανακοινωθεί από τους "κιτρινόμαυρους".

Σημειώνεται ότι αυτός θα είναι ο δεύτερος Κοσοβάρος που θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα, μετά τον Περπαρίμ Χετεμάι.

WHO IS WHO

Ο 26χρονος χαφ γεννήθηκε στο Κόσοβο, αλλά μεγάλωσε από τα δύο του χρόνια στη Σουηδία. Σε ηλικία 16 ετών δοκιμάστηκε από τη Λίβερπουλ και έπαιξε με την ομάδα Νέων του συλλόγου.

Συνέχισε σε Έρεμπρο και Νόρκεπινγκ ενώ το 2012 υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τη Σταντάρ Λιέγης. Το Ιανουάριο του 2014 τον απέκτησε η Τσάρλτον δανεικό με την οποία είχε 2 γκολ σε 23 ματς, ενώ τον επόμενο χρόνο δανεικό τον πήρε η Χέλσινγκμποργκ.

Το καλοκαίρι του 2015 επέστρεψε στην Έρεμπρο ως ελεύθερος και στο φετινό πρωτάθλημα είχε 27 συμμετοχές, 4 γκολ και 9 ασίστ.

Αξιοσημείτο είναι επίσης το γεγονός ότι ο Ατζάρεβιτς είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Σουηδίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK