Στην Ελλάδα για ΑΕΚ ο Μπουονανότε

Αποθέωση από περίπου 300 οπαδούς της ΑΕΚ γνώρισε ο Ντιέγκο Μπουνανότε κατά την άφιξή του στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Ντιέγκο Μπουνανότε, ο οποίος προσγειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 21:00 στο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Η μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού για την ΑΕΚ ήρθε στη χώρα μας μετά από μία σειρά αναβολών στο ταξίδι του, ώστε να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες της μόνιμης εγκατάστασης μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους.

"Η ΑΕΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Ένας μεγάλος σύλλογος που θέλει να κερδίζει τίτλους. Αυτός είναι και ο δικός μου στόχος. Ανυπομονώ να παίξω στην ΑΕΚ, το θέλω πολύ και θέλω να κερδίσω τίτλους. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ξέρω σε ποια ομάδα έχω έρθει και έχω πολύ όρεξη να δουλέψω σκληρά για να κατακτήσω πρωταθλήματα με την ΑΕΚ", τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του ο βραχύσωμος ποδοσφαιριστής.

"Έκανα προετοιμασία όλο αυτό το διάστημα με την Γρανάδα. Και η ΑΕΚ είναι ακόμα στο διάστημα της προετοιμασίας. Το πότε θα μπω στην ομάδα, είναι θέμα προπονητή", πρόσθεσε.

Στο αεροδρόμιο των Σπάτων βρέθηκαν και περίπου 300 φίλοι της ΑΕΚ και αρκετά παιδιά για να γνωρίσουν από κοντά τον 28χρονο Αργεντινό. Μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία του, άναψαν καπνογόνα και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα, ενώ... εμπόδισαν το αυτοκίνητο που θα τον μετέφερε στο ξενοδοχείο να... διαφύγει.

"Είμαι πολύ συγκινημένος. Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Θέλω να παίξω για να κάνω αυτόν τον κόσμο χαρούμενο. Και αυτό που θέλω να τους πω είναι να έχουν την ίδια όρεξη που έχω και εγώ για να πάρουμε τίτλους με την ομάδα και να είναι δίπλα μας", σημείωσε για την υποδοχή ο Μπουονανότε.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, υποδέχθηκε τον Αργεντινό, ενώ ένα από τα πρώτα πρόσωπα που συνάντησε ήταν ο γνωστός φίλος της ΑΕΚ, Νίκος Ξηροκώστας.

Φωτογραφίες από την άφιξη