Στην Περιφέρεια οι άνθρωποι της ΑΕΚ

Στην Περιφέρεια Αττικής βρίσκονται οι άνθρωποι της ΑΕΚ για το προγραμματισμένο ραντεβού με την Περιφερειάρχη, Ρένα Δούρου με αντικείμενο συζήτησης το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δείτε PHOTOS από την άφιξη.

Στην Περιφέρεια οι άνθρωποι της ΑΕΚ

Ξεκίνησε εδώ και λίγη ώρα το προγραμματισμένο ραντεβού των ανθρώπων της ΑΕΚ με την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου.

Οι δύο πλευρές έχουν ως αντικείμενο συζήτησης το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Από την πλευρά της "Ένωσης", στο κτίριο της Περιφέρειας βρίσκονται οι Δημήτρης Μελισσανίδης, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Βαγγέλης Ασλανίδης, Αλέξης Αλεξίου, καθώς κι πρότζεκτ μάνατζερ του έργου, Δημήτρης Ανδριόπουλος.

Δείτε τις PHOTOS από την άφιξη των κ.κ Μελισσανίδη, Μπάγεβιτς και Ασλανίδη:

 

 

 

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ