Στο εδώλιο Περέιρα και Κασάμι!

Βίτορ Περέιρα και Παϊτίμ Κασάμι θα βρεθούν στο εδώλιο τον Γενάρη του 2017 προκειμένου να απολογηθούν για τη συμπεριφορά τους στον περσινό προημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Στο εδώλιο Περέιρα και Κασάμι!

Στις 11 Ιανουαρίου του 2017, Βίτορ Περέιρα και Παϊτιμ Κασάμι θα δικαστούν για απρόκλητη εξύβριση και υποκίνηση σε αθλητική βία, για τις χειρονομίες στους οπαδούς της ΑΕΚ στον προημιτελικό κυπέλλου του Μαρτίου του 2015.

Από την πλευρά της ΑΕΚ δεν αναφέρεται το παραμικρό αφού, όπως ξεκαθαρίζουν στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, πρόκειται για θέμα της δικαιοσύνης. Ωστόσο, αυτή η εξέλιξη δικαιώνει την «Ένωση» για τα όσα είχε υποστηρίξει τότε η υπερασπιστική γραμμή της σχετικά με τη διακοπή του αγώνα, η οποία οφειλόταν στις προκλήσεις, αφού τα πράγματα ήταν ήρεμα σε όλη την προηγούμενη διάρκεια του ματς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι σημαντική, αφού για πρώτη φορά διώκονται οι -επαγγελματίες- που προκάλεσαν με τη συμπεριφορά τους την εξέδρα, γεγονός που μπορεί να αλλάξει αρκετά πράγματα και ενόψει της συνέχειας, αφού δημιουργείται δεδικασμένο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK